Çözüldü 10. sınıfta ilk dönem 55 ikinci dönem 58 ortalama ile sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Katsumiiii

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 10. sınıf öğrencisiyim. İlk dönem ortalamam 55, ikinci dönem ortalamam 58. bu yeni değişen sistemi anlamadım o yüzden geçiyor muyum kalıyor muyum emin değilim. Sizin fikriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, 10. sınıf öğrencisiyim. İlk dönem ortalamam 55, ikinci dönem ortalamam 58. bu yeni değişen sistemi anlamadım o yüzden geçiyor muyum kalıyor muyum emin değilim. Sizin fikriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni sistem 9. Sınıflara ve arkasından gelecek kişilere yapıldı 10. Sınıflar eski sistemden devam ediyor yani ortalama ile geçiyorsunuz.

Yanlış bilgi
Ortalama ile geçersin fakat maksimum 3 dersten zayıf ve devamsızlığın 10'dan düşük olması gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl sonu başarı puanın 56,5 oluyor ve sınıfı geçiyorsun.
Kaç zayıfın var?
Yıl sonu başarı puanı 50'nin üzerinde olduğu için bir önemi yok kaç dersten kaldığının.
Ortalama ile geçersin fakat maksimum 3 dersten zayıf ve devamsızlığın 10'dan düşük olması gerek.
En fazla 3 dersten zayıf olması olayı şu anlık sadece 9. sınıflar için.

Çözüm
Yıl sonu başarı puanın 56,5 oluyor ve sınıfı geçiyorsun.

Yıl sonu başarı puanı 50'nin üzerinde olduğu için bir önemi yok kaç dersten kaldığının.

En fazla 3 dersten zayıf olması olayı şu anlık sadece 9. sınıflar için.

Edebiyattan kaldım ama seneye onun sorumluluğuna girerim değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı