10. sınıfta kaç dersten kalınırsa sınıf tekrarı olur?

mstersnd

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Oyun Yapımcısı
9. siniftan kaldigim 2 ders var, Anadolu'dan meslege gecis yaptim ekstra olarak 2 ders daha eklendi sorumlu oldugum. Diyelim hicbirine girmedim toplam 4 oldu. Sinifta kalir miyim? Yoksa 10,11 ve 12. siniflarda sistem farkli mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Sadece ornek verdim.

2 tanesi alan dersi digerleri fizik biyoloji. kalir miyim?
Alan dersleri baraj dersleridir ve verilmesi zorunludur.Bende mesleğe geçicektim,fakat meslek lisesinin müdürü dediki sen 9'u anadolu da okudugun için bizim meslek derslerini hiç görmiyeceğin için 9 dan sorumlu kalıyorsun dedi.Bu senede hem 9.sınıf anadolu kaldıklarımı hem mesleğe geçersem meslektende otomatikman 4 dersden kalıyordum birde sınıf atladıgım için 4 tane daha hiç bilmediğim konulardan meslek dersleri vardı hepsine çalışırken 10.sınıf'tada dersten kaldıgını varsay dedi.Düşündüm 3+4+4=kısacası hoca kesinlikle 9.sınıfın meslek derslerini vermek zorunda olduğumu söyledi.Bnede pişman olup anadoluya geri döndüm.

Alan dersleri baraj dersleridir ve verilmesi zorunludur.Bende mesleğe geçicektim,fakat meslek lisesinin müdürü dediki sen 9'u anadolu da okudugun için bizim meslek derslerini hiç görmiyeceğin için 9 dan sorumlu kalıyorsun dedi.Bu senede hem 9.sınıf anadolu kaldıklarımı hem mesleğe geçersem meslektende otomatikman 4 dersden kalıyordum birde sınıf atladıgım için 4 tane daha hiç bilmediğim konulardan meslek dersleri vardı hepsine çalışırken 10.sınıf'tada dersten kaldıgını varsay dedi.Düşündüm 3+4+4=kısacası hoca kesinlikle 9.sınıfın meslek derslerini vermek zorunda olduğumu söyledi.Bnede pişman olup anadoluya geri döndüm.
O zaman fizikle biyolojiyi vermek yerine alan derslerini vermek daha mantikli degil mi? Bir de benim bildigim Subatta tekrar girebiliyormussun, dogru mu bu?

Anladim. Bir de benim bildigim Subatta tekrar girebiliyormussun, dogru mu bu?
Evet. Şubatta bende gireceğim doğrudur.

Anladim. Bir de benim bildigim Subatta tekrar girebiliyormussun, dogru mu bu?
Yalnizca şubatta değil. Okulun ilk haftası yani bu hafta ara tatil dönemi ve haziran ayında toplam 3 tane benim bildiğim kadarıyla yani bizim okulda böyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı