A Azerin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Arkadaşlar, 10. sınıf meslek lisesinde okuyorum. Kaç dersten kalırsam sınıfta kalıyorum? Biri 3 diyor, biri 5 diyor. Kime inancagımı şaşırdım.
Arkadaşlar, 10. sınıf meslek lisesinde okuyorum. Kaç dersten kalırsam sınıfta kalıyorum? Biri 3 diyor, biri 5 diyor. Kime inancagımı şaşırdım.
Silverhand2077 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 461 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #11 Ortalama 50 üstü ve baraj dersten kalmadıysan geçersin yeni yönetmelik kademeli olarak uygulanacak bize denk gelmiyor. Artı 0 Eksi
Ortalama 50 üstü ve baraj dersten kalmadıysan geçersin yeni yönetmelik kademeli olarak uygulanacak bize denk gelmiyor.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #12 Silverhand2077 dedi: Ortalama 50 üstü ve baraj dersten kalmadıysan geçersin yeni yönetmelik kademeli olarak uygulanacak bize denk gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam baraj dersten kalırsak, sınıf tekrarına mı düşeriz yoksa sorumlu mu geçeriz? 7 tane zayıf dersim var. Artı 0 Eksi
Silverhand2077 dedi: Ortalama 50 üstü ve baraj dersten kalmadıysan geçersin yeni yönetmelik kademeli olarak uygulanacak bize denk gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam baraj dersten kalırsak, sınıf tekrarına mı düşeriz yoksa sorumlu mu geçeriz? 7 tane zayıf dersim var.
Rigidtan Picopat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 333 Çözümler 4 4 Haziran 2024 #13 eKqx dedi: Peki hocam baraj dersten kalırsak, sınıf tekrarına mı düşeriz yoksa sorumlu mu geçeriz? 7 tane zayıf dersim var. Genişletmek için tıkla... Sorumlu geçersin. Artı 0 Eksi
eKqx dedi: Peki hocam baraj dersten kalırsak, sınıf tekrarına mı düşeriz yoksa sorumlu mu geçeriz? 7 tane zayıf dersim var. Genişletmek için tıkla... Sorumlu geçersin.