10. sınıfta nakil nasıl alınır?

Berk Uzunoglu

Centipat
Daha fazla  
9. sınıfı 90 ortalama puanı ile bitirdim. 10. sınıfta ise başka bir okula nakil olmak istiyorum. İstediğim okulda kontenjan bulunmuyor. Kontenjan açılır ise girme şansım nasıldır? Veya bana başka okullar önerebilir misiniz? Kadıköy çevresinde okullar olabilir.9. sınıfta OBP ile girmiştim bulunduğum okula. 10. sınıf nakil için ortalama puan ile alan okullar olmak zorundamı yoksa Kadıköy Anadolu gibi bir yer vs. yazabilir miyim?

9. sınıfı 90 ortalama puanı ile bitirdim. 10. sınıfta ise başka bir okula nakil olmak istiyorum. İstediğim okulda kontenjan bulunmuyor. Kontenjan açılır ise girme şansım nasıldır? Veya bana başka okullar önerebilir misiniz? Kadıköy çevresinde okullar olabilir.9. sınıfta OBP ile girmiştim bulunduğum okula. 10. sınıf nakil için ortalama puan ile alan okullar olmak zorundamı yoksa Kadıköy Anadolu gibi bir yer vs. yazabilir miyim?
Lgs puanın yetmezse lgs ile öğrenci alan bir okula gidemezsin. Nakil içinse bir hocana danışmanı öneririm. Buradaki birisi seni yanlış yönlendirip sıkıntı yaşamana neden olabilir en doğrusunu öğretmen bilir.

Hocam perşembe ya da cuma günü e-Okul VBS 2025-2026 eğitim öğretim yılına geçecek. Yani sistemde 10.sınıf olarak gözükeceksiniz. Nakil işlemleri de tahmini olarak 28 Temmuz'da açılır. O zaman halledersiniz bu küçük bir bilgilendirme idi.

9.sınıf Ybp'nize bakıyorlar tek OBP'ye değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı