10. sınıfta nasıl sınıf değiştirilir?

485936

Hectopat
Arkadaşlar mevcut sınıfımda toplam 25 kişi var. 2 kişi gelmiyor 23 kişi var toplamda. Diğer şubelerde 31-30 kişi var. Ben bu sınıfta 9'dan beri memnun değilim çünkü herkes konuşuyor çok herkes kendini bir şey sanıyor. Kimse ders dinlemiyor ve matematik, biyoloji, kimya gibi dersleri tam anlamıyla dinleyemiyorum anlamıyorum çünkü. Bugün rehberlikçi ve müdür yardımcısı ile konuştum istediğim şube de 30 kişi varmış ama nakil geleceklerin çoğunu bizim sınıfa göndereceği için ben zor gidebilirmişim. Ama ben o istediğim şubeye gitmek istiyorum 30 kişilik olan çünkü burada hiç mutlu değilim. Hocaya dedim ama o nakil şeyleri için zor dedi herkesi öyle değiştiremem zor bir şey bu falan dedi. Bizim bir arkadaşımız geçti ama o dönemin başından beri böyle istiyordu. Bende çok istiyorum çünkü sevmiyorum sınıfı. Ne yapabilirim her gün idareye gidip ısrar mı edeyim ya da velime söyleyip onlar mı halletmesini isteyeyim?

Velilerinde müdür ile bir görüşse iyi olur. Zor falan diye ilk başta alttan alıyorlar ama bakma öyle dediklerine elinde sonunda değiştiriyorlar. Bende zamanında öyle değiştirtmiştim. İlk gittiğimde çok zor olmaz diyorlardı, ikincide biraz daha ısrarcı yine zor dendi, üçüncüde ailem gelmişti onlarla bir diyince tamam değiştirelim denmişti :D

Velilerinde müdür ile bir görüşse iyi olur. Zor falan diye ilk başta alttan alıyorlar ama bakma öyle dediklerine elinde sonunda değiştiriyorlar. Bende zamanında öyle değiştirtmiştim. İlk gittiğimde çok zor olmaz diyorlardı, ikincide biraz daha ısrarcı yine zor dendi, üçüncüde ailem gelmişti onlarla bir diyince tamam değiştirelim denmişti :D
Değiştirirsem çok iyi olur hocam ya. Oradaki hocalar gene bir tık daha iyi.

Dönem başındaysan değiştirebilirsin, aslında az sınıfta olmak daha iyi olsa sınıf genel olarak lakayıt olabiliyor. Okul yönetimi sınıfların matematiksel olarak dağılımından sorumlu neden böyle bir dengesizlik olmuş olabilir ki. Neyse sen veline olaydan bahset değiştirirler hemen. Lakin gideceğin sınıf seni kabul edecek mi o da var. Daha kötü bir duruma düşebilirsin de.

Dönem başındaysan değiştirebilirsin, aslında az sınıfta olmak daha iyi olsa sınıf genel olarak lakayıt olabiliyor. Okul yönetimi sınıfların matematiksel olarak dağılımından sorumlu neden böyle bir dengesizlik olmuş olabilir ki. Neyse sen veline olaydan bahset değiştirirler hemen. Lakin gideceğin sınıf seni kabul edecek mi o da var. Daha kötü bir duruma düşebilirsin de.
Bir şey olmaz hocam kabul ederler herhalde. Başarıyı yükselten biriyim genel olarak sınıf ortalamasından hep yüksek alırım bence alırlar. Bizim arkadaş değişmişti bence bende değişirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı