10. sınıfta ne iş yapılabilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop:Huawei Matebook D15
İşlemci:AMD Ryzen™ 5 5500U
Depolama:512 GB SSD
Ram:8 GB
Ekran Kartı:AMD Radeon™ Graphics(Vram bilmiyorum)
Merhaba ben 10.sınıfa giden bir lise öğrencisiyim. Para kazanmam istiyorum. İnternetten veya gündelik hayatta bir şey yaparak bir yerde çalışarak vs. değiş kendi işimi yaparak biraz da olsa para kazanmak istiyorum, ne olduğu önemli değil. Verebileceğiniz fikirler varsa söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben 10.sınıfa giden bir lise öğrencisiyim. Para kazanmam istiyorum. İnternetten veya gündelik hayatta bir şey yaparak bir yerde çalışarak vs. değiş kendi işimi yaparak biraz da olsa para kazanmak istiyorum, ne olduğu önemli değil. Verebileceğiniz fikirler varsa söyleyebilirsiniz.

Hocam kesinlikle berberlik öneririm. Şahsen çocukliguma gidecek olsam baba beni berber yanina ver falan derdim. En kötü berber 400TL şu an ve maliyeti de 1 avuc ucuz sampuan, kafayi yikayacak kadar su ve makineleri şarj edecek kdar elektrik. Zaten daha fatura kesenini gormedim. İnanilmaz karlı bir iş.

Ne hakkında bilgi birikimin var ona göre tavsiye verelim oyunlar hakkında bilgi birikimin falan varsa hangi oyun bunları belirtirsen öneri yapabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı