4 günlük PHUL programı nasıl?

LoxerQQ

Hectopat
2 aydır full body yapıyordum gerçekten ağırlıklar çok arttı. Artık parçalı bir vücuda geçmek için program değiştireceğim bu programların eksikleri var mı? 4 gün gidebiliyorum salona sanırım ul bunun için en iyisiymiş bu attığım programlar nasıl? Hangisi daha iyi?
1770581775229.png

Son düzenleme:
2 aydır full body yapıyordum gerçekten ağırlıklar çok arttı. Artık parçalı bir vücuda geçmek için program değiştireceğim bu programların eksikleri var mı? 4 gün gidebiliyorum salona sanırım ul bunun için en iyisiymiş bu attığım programlar nasıl? Hangisi daha iyi?
Eki Görüntüle 2656898
PLPL yap

PHULU'u mu kast ediyorsunuz?
Bir sorum daha olacak Upper Lower ppl nasıldır? yani bir gün upper bir gün lower bir gün sırt göğüs bir gün omuz kol bu program nasıldır? Bacakları haftada 1 kez uyarmış oluyorum böyle çok mu eksik kalır bacaklar?

1. gün upper 2. lower 3. gün rest 4. gün göğüs sırt 5.gün omuz kol 6-7 rest. Bu şekilde planladım dinlenme saati iyi mi kas onarımı için? Bacak haftada 1 oluyor yetersiz olur mu?

Son düzenleme:
Phulu'u mu kast ediyorsunuz?
Bir sorum daha olacak upper lower PPL nasıldır? Yani bir gün upper bir gün lower bir gün sırt göğüs bir gün omuz kol bu program nasıldır? Bacakları haftada 1 kez uyarmış oluyorum böyle çok mu eksik kalır bacaklar?

1. gün upper 2. lower 3. gün rest 4. gün göğüs sırt 5.gün omuz kol 6-7 rest. Bu şekilde planladım dinlenme saati iyi mi kas onarımı için? Bacak haftada 1 oluyor yetersiz olur mu?

Ya yanlış yazmışim pardon pushpull push pull demek istedim haftada 4 gün icin en iyi program ama bacakta yapacaksaniz bence 5 gun gidin. Pplpp yaparsiniz. Upper lower push pullda upper gunu sirt pesind gogus atmak zor ve gereksiz yorulursunuz pplpp ile izole etmek daha iyi dediğim gibi bacak için 5 gün gitmek lazım gidemiyosanız upper lower push pull yaparsiniz bu arada haftada 1 bacak gayet yetetli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı