10. sınıfta ne yapmalıyım?

scarface01

Centipat
Katılım
19 Ekim 2021
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün ile beraber 10. sınıfa geçtim ama aklımda çelişen bir sürü olay var.9. sınıfta kılpayı sınıfta kalmayı kurtardım. İlk dönem 6 zayıf ikinci dönem 5 zayıf ile geçtim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Hocalarımız 10. sınıf konuları çok zor temeliniz yoksa zorlanırsınız dediler. Ben düzenli ve planlı ders çalışan bir insan değilim. Sınavdan 1 hafta önce çalışmaya başlarım ondan önce de gırgır şamata. Diğer sorun ise (hayalimdeki meslek)yazılım mühendisliği, bu da tabii ki de MF ile oluyor ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben 9.sınıfı okumadım pandemiden dolayı. Ve matematik yıl sonu ortalamam 80. sınavlarada hep son gün çalıştım. Günü gününe konuları tekrar et yeter.
 
yapamadığını düşündüğün dersleri o gün eve gittiğinde tekrar et anlayana kadar öbür türlü ucu kaçtığında toparlayamıyorsun valla
 
10.sınıf pek takılacak bir sınıf değil ne sınav stresi ne de liseye yeni başlama heyecanı bulunuyor tam kebap sınıf tek derdiniz ders dinlemek ve not tutmak.
 
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Zorlanacağım tek konu günü gününe çalışmak nedir ne değildir hiç bilmiyorum.Temelim zayıf olduğu için korkuyorum 7-8-9 hiç biri aklımda değil.Çalışmayana ekmek yok tam benlik söz olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı