10. sınıfta sınıf geçmek için nasıl çalışılmalı?

markondat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU GDDR6
AMD Ryzen 9 7845HX
16 GB RAM
Samsung Galaxy A50
Merhaba, geçen sene yani 9. sınıfta zorla geçtim sınıfı. Beşten fazla zayıfım vardı, hocalara yalvar yakar üç zayıfa indirip zorla sorumlu geçtim. Yani derslere kolayca çalışabilmek için ne yapmalıyım? Nasıl çalışmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ders işlenirken dikkatli dinleyip evde genel tekrarlarını yaparsan kâfi.
Hocam derste bi dinleyeyim bari diyorum 5 dakika sonra bir bakmışım dinlemiyorum dikkatim dağılmış. Dikkat dağınıklığı mı var acaba?

Lisede bana da zor gelirdi, ileriki zamanlarda KPSS için tekrar mecbur kalınca çok kolaymış demiştim :) Umarım sen erkenden öğrenmeyi öğrenirsin. Hedef belirleyip o yolda kararlı yürümen gerekiyor.

Merhaba, geçen sene yani 9. sınıfta zorla geçtim sınıfı. Beşten fazla zayıfım vardı, hocalara yalvar yakar üç zayıfa indirip zorla sorumlu geçtim. Yani derslere kolayca çalışabilmek için ne yapmalıyım? Nasıl çalışmalıyım?
10 sınıf dan sonra dersler çok kolaylasıyor eyer size yinede zor geliyorsa dersleri iyi dinleyip evde tekrar yaparak sınıfı geçebilirsiniz.

Hocam derste bir dinleyeyim bari diyorum 5 dakika sonra bir bakmışım dinlemiyorum dikkatim dağılmış. Dikkat dağınıklığı mı var acaba?

Vitamin takviyesi almanız lazım bence. Umarım bu sene öyle devam etmezsiniz yazık edersiniz kendinize dersler düşündüğünüzden çok daha kolay sadece tekrar gerek ayrıca sınav öncesi gece gerekirse sabahlayın ama o ortalamayı düzeltin üniversite sınavına girecekseniz bitirir o. Çalışıp olmazsa öyle olmuyor diyebilmen lazım başka bir şeyle uğraşmak için. Ha ders işi hiç olmazsa mesleğe geçebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı