Matematik ve Türkçe'den başla her zaman. Yazın da bu iki derse cila atar üzerine de fen ve sosyal çalışırsın. Eğer TYT'yi 11'e gelmeden oturtursan 11'de gayet rahat edersin. Özellikle 11 matematiği bazı kısımlarda TYT bilgisi olmadan çok zorlayıcı oluyor. Ben şu an 11. sınıfım ve TYT 0 bende.Merhaba, şu an 10. sınıfa gidiyorum. 9. sınıfta çok çalışmadım ve şu an biraz çalışmaya başladım. Sizce TYT nasıl çalışmalıyım ve hangi dersten başlamalıyım? Önerileriniz varsa yazar mısınız?
Matematik ve Türkçe'den başla her zaman. Yazın da bu iki derse cila atar üzerine de fen ve sosyal çalışırsın. Eğer TYT'yi 11'e gelmeden oturtursan 11'de gayet rahat edersin. Özellikle 11 matematiği bazı kısımlarda TYT bilgisi olmadan çok zorlayıcı oluyor. Ben şu an 11. sınıfım ve TYT 0 bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.