10. sınıfta TYT'ye nasıl başlanır?

peace14

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an 10. sınıfa gidiyorum. 9. sınıfta çok çalışmadım ve şu an biraz çalışmaya başladım. Sizce TYT nasıl çalışmalıyım ve hangi dersten başlamalıyım? Önerileriniz varsa yazar mısınız?

Merhaba, şu an 10. sınıfa gidiyorum. 9. sınıfta çok çalışmadım ve şu an biraz çalışmaya başladım. Sizce TYT nasıl çalışmalıyım ve hangi dersten başlamalıyım? Önerileriniz varsa yazar mısınız?
Matematik ve Türkçe'den başla her zaman. Yazın da bu iki derse cila atar üzerine de fen ve sosyal çalışırsın. Eğer TYT'yi 11'e gelmeden oturtursan 11'de gayet rahat edersin. Özellikle 11 matematiği bazı kısımlarda TYT bilgisi olmadan çok zorlayıcı oluyor. Ben şu an 11. sınıfım ve TYT 0 bende.

Matematik ve Türkçe'den başla her zaman. Yazın da bu iki derse cila atar üzerine de fen ve sosyal çalışırsın. Eğer TYT'yi 11'e gelmeden oturtursan 11'de gayet rahat edersin. Özellikle 11 matematiği bazı kısımlarda TYT bilgisi olmadan çok zorlayıcı oluyor. Ben şu an 11. sınıfım ve TYT 0 bende.

Teşekkürler.

Paragraftan başla, dönem sonuna doğru TYT matematik ilk 12 konuya başla. Fonksiyonları unutmayacak kadar ne fazla ne az çalış, yeterli bence.

Kanka 2 seçenek var. Ya yazın dershanelerdeki TYT kurslarına git (11. sınıflarla birlikte). Ya da disiplinli isen evde gerekli kaynakları al ve çalış. Çok rahatlıkla bitirirsin. Benim tavsiyem dershaneye gitmen+ 11e geçtiğinde haftalık deneme olman. (10. sınıfa geri dönsem bunları yapardım). Hızlı net artışı için Türkçede paragraf + matematikte problemleri bitir. Feni de kolaylıkla bitirirsin bitirdikten sonra branş denemesi çöz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı