10. sınıfta TYT'yi bitirmek

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar biliyorum biraz uçuk bir fikir. Ama günümüz şartları gereği meslek sahibi olmak için köpek gibi çalışmak gerekiyor. Ben de bir süre çok düşündüm ve derslerimin de toparlanmaya başladığını fark edince karantina zamanı derse asılmamın beni çok ileri götüreceğine vardım. Hani sonuçta rakip diye nitelendirdiğim çoğu insan karantina sonrası dersleri saldı veya rutinleri bozuldu. Ben de bunu avantaj görerek ne kadar kendimi ileri atsam bana kardır diye düşünerek TYT'ye başlamaya karar verdim. Sizce Mart ayı civarı TYT'ye başlamak yerinde bir karar mı? 10. sınıf derslerim gayet iyi hiç sıkıntım yok ama 9. sınıf tamamen leş. Öneri ve fikirleriniz neler?
Edit: Hedefim ilk 5 bine girerek 9 Eylül'e tıpa gitmek.

Son düzenleme:
Helal olsun. Sakın yarıda kesme ama.

Bitirirsen senin için çok büyük artı. Sonra da AYT'ye başlarsın 11-12. sınıflarda çalışırsın. TYT'yi unutmamak için de haftalık tekrarlar yaparsın harika olur. Başarılar.

İstirarlıysan neden olmasın?
Hayatımda ilk defa bu sene gerçekten bir şeyler başarıyor ve çabalıyormuş gibi hissediyorum. Bu yüzden bu yolu kaybetmeden kendimi bir adım daha ileri götürmek için çaba sarf ediyorum. Yani evet istikrarlı ve ısrarlıyım bu konuda .
Ben 11 de bitireceğim, 10. sınıfın yazınca başlarım. Unutabilirsiniz o kadar erken başlarsanız.
Şey olarak düşündüm 9'a başlarsam 10 bitene kadar 9' da biter ve yazın Türkçe Matematik soru bankası çözerek pekiştirebilirim.
Helal olsun. Sakın yarıda kesme ama.
Teşekkür ederim. Kesmeyeceğim .
Okuduğun bölüm açıköğretimde varsa boşuna harcayacağın bir emek olur.
Tıp istiyorum. Açıklamada belirtmemişim ama düzenledim şimdi.

Bence devam et, konuları önceden bitirmenin zararı yok. 11. sınıf içerisinde de 3-4 TYT kaynağı bitirirsen son sene çok rahat edersin. Hatta ileriye gidip yaz tatilinde TYT denemesi bile çözebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…