10. sınıfta TYT'yi bitirmek

Bitirirsen senin için çok büyük artı. Sonra da AYT'ye başlarsın 11-12. sınıflarda çalışırsın. TYT'yi unutmamak için de haftalık tekrarlar yaparsın harika olur. Başarılar.
Benimde planım o yönde haftalık tekrarlar yaparak TYT' yi unutmamak ve yazın ufaktan AYT başlamak. Teşekkür ederim.
10. sınıfta tyt çalışılmaz. 11'de başla yoksa unutacaksın.
Aslında TYT' den kastım 10. sınıf zaten işliyoruz. 9. sınıfı da 10'la beraber götürerek yaza kadar bitirmek.
Bence devam et, konuları önceden bitirmenin zararı yok. 11. sınıf içerisinde de 3-4 TYT kaynağı bitirirsen son sene çok rahat edersin. Hatta ileriye gidip yaz tatilinde TYT denemesi bile çözebilirsin.
Aslında TYT kaynakları aldım ve hedefim o yönde. Yazın sadece TYT denemesi yaparak ve soru bankası çözerek eksik veya unuttuğum konuları belirleyip onları aradan çıkarmak istiyorum.

Benim de planım o yönde haftalık tekrarlar yaparak TYT'yi unutmamak ve yazın ufaktan AYT başlamak. Teşekkür ederim.

Aslında TYT'den kastım 10. sınıf zaten işliyoruz. 9. sınıfı da 10'la beraber götürerek yaza kadar bitirmek.

Aslında TYT kaynakları aldım ve hedefim o yönde. Yazın sadece TYT denemesi yaparak ve soru bankası çözerek eksik veya unuttuğum konuları belirleyip onları aradan çıkarmak istiyorum.

Kazandınız mı hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı