OnurcanK34 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Steam'de şu an 30TL var ve ben Dead Cells almak istiyorum. Acaba yanına 10TL altı bir oyun tavsiyeniz var mıdır? Çok böyle aşırı sistem gereksinimi olmasın orta sistem gereksinimli bir oyun olabilir şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Arkadaşlar Steam'de şu an 30TL var ve ben Dead Cells almak istiyorum. Acaba yanına 10TL altı bir oyun tavsiyeniz var mıdır? Çok böyle aşırı sistem gereksinimi olmasın orta sistem gereksinimli bir oyun olabilir şimdiden teşekkür ederim.
Monarchys Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Grim Dawn var 8 tl
OnurcanK34 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #3 Monarchys dedi: Grim dawn var 8 TL. Genişletmek için tıkla... Kanka ona baktım güzel gibi duruyordu çok fazla diyalog var mı Türkçe desteği de yok benim ingilizcem çok çok iyi de değil.
Monarchys dedi: Grim dawn var 8 TL. Genişletmek için tıkla... Kanka ona baktım güzel gibi duruyordu çok fazla diyalog var mı Türkçe desteği de yok benim ingilizcem çok çok iyi de değil.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.677 Çözümler 34 1 Temmuz 2022 #4 Stick Fight : The Game 4TL.
Monarchys Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #5 OnurcanK34 dedi: Kanka ona baktım güzel gibi duruyordu çok fazla diyalog var mı Türkçe desteği de yok benim ingilizcem çok çok iyi de değil. Genişletmek için tıkla... Kanka biraz İngilizce gerektiriyor oyun ben Türkçe yamasını buldum ama indirmedim 40 tlden 8 tlye düşmüş iyi indirim
OnurcanK34 dedi: Kanka ona baktım güzel gibi duruyordu çok fazla diyalog var mı Türkçe desteği de yok benim ingilizcem çok çok iyi de değil. Genişletmek için tıkla... Kanka biraz İngilizce gerektiriyor oyun ben Türkçe yamasını buldum ama indirmedim 40 tlden 8 tlye düşmüş iyi indirim
İbrahimDurmaz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 397 Çözümler 2 1 Temmuz 2022 #6 Payday 2 2.20 tl şuan
OnurcanK34 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #7 İbrahimDurmaz dedi: Payday 2 2.20 TL şu an. Genişletmek için tıkla... Payday var kanka ya bayağı ucuzlamıştı almıştım. babaproo dedi: Stick fight: The Game 4TL. Genişletmek için tıkla... Oyun Online mi Online ise sunucularda ortalama kaç kişi var.
İbrahimDurmaz dedi: Payday 2 2.20 TL şu an. Genişletmek için tıkla... Payday var kanka ya bayağı ucuzlamıştı almıştım. babaproo dedi: Stick fight: The Game 4TL. Genişletmek için tıkla... Oyun Online mi Online ise sunucularda ortalama kaç kişi var.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.677 Çözümler 34 1 Temmuz 2022 #8 OnurcanK34 dedi: Payday var kanka ya bayağı ucuzlamıştı almıştım. Oyun Online mi Online ise sunucularda ortalama kaç kişi var. Genişletmek için tıkla... Online ve her maç 4 kişi ile oynanıyor.
OnurcanK34 dedi: Payday var kanka ya bayağı ucuzlamıştı almıştım. Oyun Online mi Online ise sunucularda ortalama kaç kişi var. Genişletmek için tıkla... Online ve her maç 4 kişi ile oynanıyor.
S SelahattinAlper Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #9 Shadow Tactics 6 TL.
OnurcanK34 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #10 Monarchys dedi: Kanka biraz İngilizce gerektiriyor oyun ben Türkçe yamasını buldum ama indirmedim 40 TL'den 8 TL'ye düşmüş iyi indirim Genişletmek için tıkla... Türkçe yamayı atabilme şansın var mı Steam sürümü ile uyumlu olursa sevinirim
Monarchys dedi: Kanka biraz İngilizce gerektiriyor oyun ben Türkçe yamasını buldum ama indirmedim 40 TL'den 8 TL'ye düşmüş iyi indirim Genişletmek için tıkla... Türkçe yamayı atabilme şansın var mı Steam sürümü ile uyumlu olursa sevinirim