Cooler Master IC Value V1 ısı alıcı bileşimi 1,85 W/m·K 8 g RG-ICV1-TW20-R1 - Nanokatalog Bunu düşünüyorum. Fakat sizin seçimlerinizi de merak ettim. E5450 işlemci için max. 17-18 TL termal macun önerir misiniz ?
TR'den almayı düşünüyorum.Eğer beklerim dersen Aliexpress'te GD900 termal macun var 7 liraya, onu alabilirsin. Gayet iyi performansı. Bende AMD'nin kendi koyduğu vardı, bir nedenden dolayı sökmek zorunda kaldık, bilgisayarcı da yerine GD900 sürdü, şu an boşta 15 derece, tam yükte 10 dereceye yakın fark etti. Ben memnun kaldım, kendim de buradan sipariş verdim. Linki bırakıyorum.
![]()
20.4EGP 5% OFF|GD GD900 1g 3g 7g 15g 30G işlemci CPU soğutucu soğutma fanı termal gres VGA bileşik soğutucu alçı macun|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bütçeme uygun değil, maalesef alamayacağım. Sence attığım CM iyi mi ? Yoksa 3-5 TL'lik tek sıkımlıklardan mı alayım ?O zaman tavsiyem bu olacaktır. İletkenliği yüksek, kalitesi de iyi. Ben kullanmadım ama hocamın bilgisayarında bunu kullandık, gayet iyi. Zaten Dark Freezer X94, X92, X120 gibi soğutucularının yanında bunu veriyor.
Dark Freezer Ultimate Yüksek Performanslı 4gr Termal Macun Fiyatı
Dark Freezer Ultimate Yüksek Performanslı 4gr Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.