10 TL termal macun önerisi

• Konuyu başlatan 217099
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.113
Eğer beklerim dersen Aliexpress'te GD900 termal macun var 7 liraya, onu alabilirsin. Gayet iyi performansı. Bende AMD'nin kendi koyduğu vardı, bir nedenden dolayı sökmek zorunda kaldık, bilgisayarcı da yerine GD900 sürdü, şu an boşta 15 derece, tam yükte 10 dereceye yakın fark etti. Ben memnun kaldım, kendim de buradan sipariş verdim. Linki bırakıyorum.

Eğer beklerim dersen Aliexpress'te GD900 termal macun var 7 liraya, onu alabilirsin. Gayet iyi performansı. Bende AMD'nin kendi koyduğu vardı, bir nedenden dolayı sökmek zorunda kaldık, bilgisayarcı da yerine GD900 sürdü, şu an boşta 15 derece, tam yükte 10 dereceye yakın fark etti. Ben memnun kaldım, kendim de buradan sipariş verdim. Linki bırakıyorum.
TR'den almayı düşünüyorum.

O zaman tavsiyem bu olacaktır. İletkenliği yüksek, kalitesi de iyi. Ben kullanmadım ama hocamın bilgisayarında bunu kullandık, gayet iyi. Zaten Dark Freezer X94, X92, X120 gibi soğutucularının yanında bunu veriyor.

O zaman tavsiyem bu olacaktır. İletkenliği yüksek, kalitesi de iyi. Ben kullanmadım ama hocamın bilgisayarında bunu kullandık, gayet iyi. Zaten Dark Freezer X94, X92, X120 gibi soğutucularının yanında bunu veriyor.
Bütçeme uygun değil, maalesef alamayacağım. Sence attığım CM iyi mi ? Yoksa 3-5 TL'lik tek sıkımlıklardan mı alayım ?

Attığın CM'nin iletkenliği az, 1.85W/mK. Bu Dark 5W/mK, GD900 6W/mK iddia ediyor. O tek sıkımlıklar da CM'den farklı olmayacak. O yüzden alıp pişman olmaktansa 20 lira ver hem birden fazla kullanımlık olur hem de işini görür. Biraz daha araştır, termal iletkenlik değerine dikkat et.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı