Shenzhenn
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bana söylüyorsunuz sanırım, EA Play üyeliğinin içinde sistemin kaldırabileceği oyunlar bulunmakta.Yine birileri yazılanı okumadan cevap veriyor...
Bana söylüyorsunuz sanırım, EA Play üyeliğinin içinde sistemin kaldırabileceği oyunlar bulunmakta.Yine birileri yazılanı okumadan cevap veriyor...
Stardew Valley şu an indirimde 12 TL.
o sistem ea üyeliğinde ne oynayabilir mesela ?![]()
EA Play - Now Available on Steam
EA Play membership helps you get more from the games you love. Unlock exclusive rewards, member-only content and a library of top titles. Learn more about EA Play on Steam.store.steampowered.com
EA Play üyeliği almanızı öneririm, içerisinde bir sürü oyun bulunmakta.
o sistem ea üyeliğinde ne oynayabilir mesela ?
Atmanıza gerek yok, oyunu satın alırken iki ödeme yöntemini birden kullanabilirsiniz.Hocam onu gördümde cüzdanda 10 TL var 2 TL de şansıma ininalda varmış nasıl atabilirim o 2 TL'yi steama?
Parayı Steam'e atmanıza gerek yok. Kart + Steam cüzdanınızdan alabilirsiniz.Hocam onu gördümde cüzdanda 10 TL var 2 TL de şansıma ininalda varmış nasıl atabilirim o 2 TL'yi steama?
![]()
Mass Effect (2007) on Steam
As Commander Shepard, you lead an elite squad on a heroic, action-packed adventure throughout the galaxy.store.steampowered.com
![]()
Dead Space on Steam
You are Isaac Clarke, an engineer on the spacecraft USG Ishimura. You're not a warrior. You're not a soldier. You are, however, the last line of defense for the remaining living crew.store.steampowered.com
![]()
Medal of Honor: Airborne on Steam
Step into the boots of Boyd Travers, Private First Class of the “All-American” 82nd Airborne Division, and revolutionize the way the war is fought. From a rocky beginning in Sicily to war winning triumphs in the heart of Germany, fight the epic WWII battles that turned America’s first...store.steampowered.com
![]()
Mirror's Edge™ on Steam
In a city where information is heavily monitored, couriers called Runners transport sensitive data. In this seemingly utopian paradise, a crime has been committed, & you are being hunted. You are a Runner called Faith and this innovative first-person action-adventure is your story.store.steampowered.com
Oynayabileceğini düşündüğüm oyunlar.
MHO ben zannetmiyorum kaldıracağını hocam. Mirrors Edge tahminimce kaldırır. Ama zevk verir mi bilmem, sanmıyorum.Güzel düşünce fakat sadece mho oynanabilir gibi ama yine de tabii ki zevk meselesi @
@er4y kardeşim bu oyunlar bana uyar derse ben ona EA üyeliği Steam üzerinden 1 aylık hediye ediliyorsa edeceğim hemen şimdi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.