10 TL'ye Windows 10 gerçek mi?

MAK lisans ise patlama ihtimali en yüksek olan lisans türü o. Ayrıca şu konuya bakmanızı öneririm. Ve almaya niyetliyseniz önce güvenli site, satıcı ve yorumlara bakın. Sonra lisans türünün OEM ya da Retail olup olmadığını sorun. MAK ise almayın.

Gerçek olsa bile, birkaç ay sonra (birkaç saat bile olabilir) geçersiz olacağı belli değil. o yüzden değmez.
tabi gerçekten ihtiyacın varsa denemeye değer mi, .. tartışılır
Kesinlikle değer :)
Yıllardır kullanıyorum lisansımda hiç sıkıntı olmadı.
Ha oldu diyelim,500 liraya alacağıma defalarca 10 liraya alırım.

%1 bile gerçeklik payı yok. Gerçek tek pc fiyatı 2bine yakın bir şeyi kaç tane alacaksın da 10 liraya satıp kar edebileceksin? Ne kadar alıp böyle bir indirim yapabilirler? Ben CMD'de 3 satır kod yazıp aktifleştiriyorum. Program yok bir şey yok. Youtube'da programsız w10 aktifleştirme yazarsan hem paran gitmez hem bu sahte kod sektörünün devamlılığında payın olmaz.

%1 bile gerçeklik payı yok. Gerçek tek pc fiyatı 2bine yakın bir şeyi kaç tane alacaksın da 10 liraya satıp kar edebileceksin? Ne kadar alıp böyle bir indirim yapabilirler? Ben CMD'de 3 satır kod yazıp aktifleştiriyorum. Program yok bir şey yok. Youtube'da programsız w10 aktifleştirme yazarsan hem paran gitmez hem bu sahte kod sektörünün devamlılığında payın olmaz.
Key sektöründe payı olmasın ama korsanda mı payı olsun? :)
Ne farkı var? O yanlışsa bu da yanlış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı