Bir süre sonra patlama ihtimali tabi var ama benim 9TL fiyata aldığım 2 kod 1 senedir çalışıyor. Şuan patlasa bile bence parasının hakkını verdi10 TL'ye orijinal diye Windows 10 satıyorlar. Bunlar gerçek mi yoksa bir süre sonra aktivasyon düşüyor mu?
Kesinlikle değerGerçek olsa bile, birkaç ay sonra (birkaç saat bile olabilir) geçersiz olacağı belli değil. o yüzden değmez.
tabi gerçekten ihtiyacın varsa denemeye değer mi, .. tartışılır
Key sektöründe payı olmasın ama korsanda mı payı olsun?%1 bile gerçeklik payı yok. Gerçek tek pc fiyatı 2bine yakın bir şeyi kaç tane alacaksın da 10 liraya satıp kar edebileceksin? Ne kadar alıp böyle bir indirim yapabilirler? Ben CMD'de 3 satır kod yazıp aktifleştiriyorum. Program yok bir şey yok. Youtube'da programsız w10 aktifleştirme yazarsan hem paran gitmez hem bu sahte kod sektörünün devamlılığında payın olmaz.
Korsanlık payı eşit sektör payı 0. Ayrıca tüm microsoft hizmetlerine erişimim tam. beleş=korsan diyorsan ayrı.Key sektöründe payı olmasın ama korsanda mı payı olsun?
Ne farkı var? O yanlışsa bu da yanlış.
10 TL'ye orijinal diye Windows 10 satıyorlar. Bunlar gerçek mi yoksa bir süre sonra aktivasyon düşüyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.