10 upload ile açılan yayın donuyor

Çağrı122

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 50 Mbps 10 upload internetim var. Kablonet kullanıyorum yayını 1080P60FPS de denedim 720p30FPS'te denedim fakat kaybedilen karelet %30 civarında dolaşıyor ve oyunumda sorun olmamasına rağmen yayına drop giriyor. Bu sorun bit hızını 500'lere düşürünce çözülüyor fakat biliyorsunuz ki 500 bit ile yayın yapma imkanım yok. Yardımcı olur musunuz ya da Kablonet'i arayıp ne demem gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok nedeni olabilir. Ama internetten kaynaklı olarak düşünüyorsanız Kablonet'e upload hızınızın stabit olmadığını söyleyebilirsiniz. Speedtest'te ping ne çıkıyor. Upload latency kaç çıkıyor bilgi verir misiniz? Yayın yaparken Ethernet üzerinden mi bağlısınız. Kablonet interneti simetrik olmamasından dolayı kaç cihaz bağlı olduğu bile faktörler arasına girebilir.

Merhaba, öncelikle bilgisayarım yayın açmak için yeterli yani Görev Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde kullanımlar stabil ortalama düzeyde fakat yayın açtığımda biti 3500 bile yapsam sürekli drop yemeye başlıyor. Aynı zamanda forumdan araştırdığım üzere Kablonet kullanan birkaç kişi daha aynı sorunu yaşamış sorunun düzeltilmemiş tablo problemi olduğunu söylüyorlar bunu nasıl öğrenebilirim?

1739896490010.png

1739896710137.png

Dosya Ekleri

• net.PNG
    net.PNG
    21,3 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Ping güzel jitter biraz yüksek gibi. Modemi kapatıp açıp dener misin tekrardan. Yayın sırasında modeme sadece sen bağlan diğer cihazları anlık olarak kapat dene. OBS kullanıyorsan başka sunucu seçimi yap tekrar dene.

Ping güzel jitter biraz yüksek gibi. Modemi kapatıp açıp dener misin tekrardan. Yayın sırasında modeme sadece sen bağlan diğer cihazları anlık olarak kapat dene. OBS kullanıyorsan başka sunucu seçimi yap tekrar dene.

Hocam denedim dediklerinizi aynı hala sunucu seçiminden kastinizi anlamadım.
Ve tablo düzeltmesi hakkında bilginiz varmı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı