10 upload ile yayın yapılır mı?

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
24Mbps download 10 MB civarlarında da upload hızım var bu internetle yayın yapılır mı?
Bir de şunu eklemek istiyorum herhangi bir dosyayı indirirken saniyede en fazla 3MB indirebiliyorum fakat hız testinde bu değerler 10 MB çıkıyor sebebi nedir?
Son olarak ise kaç bitrate vermeliyim yayın yaparken?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 98
1080p 60 FPS yayın yapılır.

herhangi bir dosyayı indirirken saniyede en fazla 3MB indirebiliyorum fakat hız testinde bu değerler 10 MB çıkıyor sebebi nedir?
Sitede gördüğünüz MBps. Siz indirirken mb/sn olarak hızını görüyorsunuz. 1 mb/sn, 8MBps'e eşit.

1080p 60 FPS yayın yapılır.

Sitede gördüğünüz Mbps. Siz indirirken mb/sn olarak hızını görüyorsunuz. 1 mb/sn, 8Mbps'e eşit.

Hocam 720p60FPS denediğimde yayında bayağı bayağı drop girmişti.
Dosya indirme hızım 3MB, testte yazan ise 10Mbps. Ben hangisine göre bitrate değeri vereceğim?
OBS ayarlarım nasıl olmalı?
Ekran kaydı bırakıyorum düzeltmem gereken yerleri söylerseniz sevinirim.

Attığınız video erişim istiyor. Herkese açık olarak güncelleyin lütfen.

Ayrıca drop sadece internet kaynaklı olmaz. İstatistikler penceresinden drop kaynağının kodlama mı, ağ mı olduğunu kontrol edin. Ayrıca sisteminizin gücüne göre ayarları optimize ettiğinizden emin olun.

Attığınız video erişim istiyor. Herkese açık olarak güncelleyin lütfen.

Ayrıca drop sadece internet kaynaklı olmaz. İstatistikler penceresinden drop kaynağının kodlama mı, ağ mı olduğunu kontrol edin. Ayrıca sisteminizin gücüne göre ayarları optimize ettiğinizden emin olun.

Sistemim çok iyi değil evet.
Fakat 720p yapamayacak kadar da değil diye düşünüyorum.
Ayrıca erişimi de açtım dönüş yaparsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Sistemim çok iyi değil evet.
Fakat 720p yapamayacak kadar da değil diye düşünüyorum.
Ayrıca erişimi de açtım dönüş yaparsanız sevinirim.
Sistem bilgileriniz hâlâ yok. Ayarlar üstünkörü. Bu şekilde kimse yardım edemez.

Sistem bilgileriniz hâlâ yok. Ayarlar üstünkörü. Bu şekilde kimse yardım edemez.

i3 6006U
Intel HD 520
12 GB RAM
256 GB SSD
720p30FPS 2000 bitrate vermiştim kısa bir deneme yaptım kasmıyordu.
Daha yüksek bitrate vererek 60FPS denedigimde bayağı kasıyordu yayın böyle bıraktım o yüzden.

i3 6006U
Intel HD 520
12 GB RAM
256 GB SSD
720p30FPS 2000 bitrate vermiştim kısa bir deneme yaptım kasmıyordu.
Daha yüksek bitrate vererek 60FPS denedigimde bayağı kasıyordu yayın böyle bıraktım o yüzden.
Bu sistemle yayın yapamazsınız. Ters akıntıya kürek çekmekten farksız olur. Dropların sebebi sistem yetersizliği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı