10 Yılın Ardından, Windows 7 İçin Destek Sona Eriyor

Windows 7'nin yeri hala ayrıdır bende. O çok övdüğümüz Windows 10'un hiçbir güncellemesi hatasız çıkmıyor. Sürekli yayınlanan güncellemelerin geri çekilmesi vs. Mavi ekran hataları. Eskidiğinin herkes farkında ama ben desteğin devam etmesinden yanayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sesi arıyordum. Teşekkür ederim. :)

Microsoft Windows 7'ye yine iyi destek verdi. Ben olsam bir işletim sistemine 11 yıl boyunca destek vermezdim. Bilgisayarı çok eski olanlar yenisini alacaklar mecbur. Adamlar ne güzel şimdi 6 ayda bir yenilenen sistem yapıyorlar. Bazı arkadaşlar geri kafalılığı bırakmaları gerekiyor. Yeni çıkan sistemler donanımlar yazılımlar oyunlar Windows 10'a uyumlu bir şekilde tasarlanıyor.

Son düzenleme:
Kime hak versem bilemedim. Windows 10, Windows 7' nin yanında halt eder bana göre fakat adamlar da haklı yahu. Yaklaşık 10 senelik bir işletim sistemine ben de destek vermezdim.

Doğru eleştiri belki Windows 10 yerine Linux türevlerini tercih ederek yapılabilir. Hem hafif hem güncel hem de güvenli bir sistem kullanma imkanımız var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı