Önemli.Güvenlik önemli değilse kullandığın pcde, elinde yoksa Windows iso downloader ile Windows 7 indirip basıyorsun formatı zaten sp1 ile geliyor ama güncellemeler kurulu değil, akabinde yazı mazı çıkmıyor. Tablet için mi masaüstü için mi yapıldığı belirsiz verileri, çuval çuval veri toplayan malum sisteme de bir süre daha geçmemiş olursun.
Kullanım oranı %30'un üzerinde ve hızlı bir düşüş de yok. 2020'nin sonunda bile %20 civarında olur diye tahmin ediyorum.
Neresi çöp?Hele şükür bir çöpün daha gömülüşüne şahit oluyoruz.
Eski Pc'ler ne olacak?Windows 7'ciler Windows 8.1 kullanır artık.
Hele şükür bir çöpün daha gömülüşüne şahit oluyoruz.
Derken?Dedi merdiven altı işletim sistemi övücü.
derken?
8.1 Gibi güzel bir OS varken,10'a geçmek mantıksız.Microsoft gibi bir şirketin Windows 10'u merdiven altında yaptırdığından bahsediyordum. Milleti zorla yükselttirme yaparak 10'a geçirdiler yoksa şu anda Windows 7 hala kullanıcı sayısı olarak öndeydi satmamasına rağmen.
Microsoft Windows 10 Çıkmasaydı keşke.Microsoft gibi bir şirketin Windows 10'u merdiven altında yaptırdığından bahsediyordum. Milleti zorla yükselttirme yaparak 10'a geçirdiler yoksa şu anda Windows 7 hala kullanıcı sayısı olarak öndeydi satmamasına rağmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.