izmirkartali
Megapat
Bu arada 20H2 eskidi artık. Güncel bir kalıp dosyası indirin.
Bu arada 20H2 eskidi artık. Güncel bir kalıp dosyası indirin.
UEFI kurmayın, Legacy olarak kurmayı deneyin.Hmm ben bios olarak yazdığımda bir hata almıştım anakartınız bios ya da uefi desteklemiyor diye. Kurmayı dene eğer sorun çıkarsa sorunun fotoğrafını alıp buraya atar mısın ona göre yaşadığım sorunun aynısı mı diye bakayım.
Güncel sürümler ilk çıktığında sorunlar oluyor. Ama güncellemelerle halletmeye çalışıyor Windows.Açıkçası kendi bilgisayarım ve laptopumda da o mevcut. Forumlarda bayağı bir araştırmıştım genel olarak daha az sorun çıkartan ve güncel olan olarak çoğunlukta o öneriliyordu.
Sanırım legacy kurmuştum ben de hatayı düzeltmek için bayağı oldu yapalı pek hatorlamıyorum.UEFI kurmayın, Legacy olarak kurmayı deneyin.
UEFI kurmayın, legacy olarak kurmayı deneyin.
Boot menüsünde Legacy mi UEFI mi kuracağınızı seçiyorsunuz hocam.Benim kurduğum legacy değil mi? Konunun ilk sayfasında fotosu var Rufus'un.
RAM 2 GB ve 2 GB'den daha az ise 8.1 embedded ındustry Pro kurun bence o sisteme. Veya illa Windows 10 olsun diyorsanız Windows 10 Enterprise LTSC kurun. Daha iyi performans alırsınız.
MBR Legacy kuruluma imkan veriyor.Benim kurduğum legacy değil mi? Konunun ilk sayfasında fotosu var Rufus'un.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.