Yiling Laozu
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar 100-150 bin bandından bir sistem toplamayı düşünüyorum. Kendimce bir sistem topladım ama yine de parçalar uyumlu mu veya ürün tercihleri dengeli mi pek emin olamadım. Sistemi değerlendirirseniz, daha iyi önerilerde bulunursanız sevinirim.
www.itopya.com
- Beni en azından 5-6 yıl idare edecek bir oyun bilgisayarı hedefliyorum.
- Render vs. için kullanılmayacak, oyun açısından da yüksek FPS'li oyunlar yerine daha çok hikayeli görsel kalitesi yüksek oyunlar oynuyorum. Ekran kartı için NVIDIA AMD arada kaldım.
- Parçaların birbiri ile dengeli ve uyumlu olması önemli, ekran kartının çok uçuk olup işlemcinin yetersiz kalmasını istemiyorum.
- Laptopta 2070 SUPER-i7 10750H-64 GB RAM vardı, aynı hatayı tekrarlamak istemiyorum.
- Ekran kartı konusunda çok arada kaldım 5080 fiyatları 70k civarında o kadar çıkmak istemiyorum, 5070 Ti ile ilgili sıkıntılar var gibi, 5070 de RX 9070 ile benzer performans olmasına rağmen daha pahalı gibi, önerilere açığım.
- Parçaları tek tek toplamakla uğraşmak istemiyorum, tek bir yerden toptan satın alacağım.
- Çok fazla bir bilgim olmadığı için sıvı soğutucu en iyilerden birini seçtim, daha uygun fiyatlı bir öneriniz olursa sevinirim.
- Sistem toplarken işlemci soğutucu yanında kasa fanları da eklemek gerekir mi(bu konuda pek bir bilgim yok, aydınlatırsanız sevinirim)
- Bütçe konusunda esnek olabilirim ama gereksiz yere 5080 RTX'li bütçelere çıkmak istemiyorum, dengeli parçalarla Total'da bayağı artıyor.
- Ek olarak bu sistemin yanına yakışacak bir monitör önerisi alabilir miyim?

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası