YouTube 100.000 plaketi gümrükte takıldı

knowia

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. YouTube'da 100.000 abone olduğum için plaket sipariş ettim 2 hafta önce fakat gümrükte takılı kaldı 30 $ bandını geçtiği için. Ne yapmam lazım? Almam için 13.470 TL ödüyorum iade için 4.820 TL. YouTube plaketi ücretsiz gönderiyor fakat 42 dolar değer biçtiği için gümrükte takıldı. Bir fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. YouTube'da 100.000 abone olduğum için plaket sipariş ettim 2 hafta önce fakat gümrükte takılı kaldı 30 $ bandını geçtiği için. Ne yapmam lazım? Almam için 13.470 TL ödüyorum iade için 4.820 TL. YouTube plaketi ücretsiz gönderiyor fakat 42 dolar değer biçtiği için gümrükte takıldı. Bir fikri olan var mı?

Merhaba hocam bir çözüm buldunuz mu?

Ne yaptınız arkadaşlar benimkiside gümrükte kaldı vekaletname hazırlattım bu yeterli oluyormu ek ücret çıkarmı youtube'a sordum ups ile görüşün fln dedi net cevap vermedi araştırdım başka ücret çıkmıyor diyor herkes sadece vekaletname ödemişler. Eğer beş kuruş daha isterlerse alın sizde kalsın diyeceğim. Bir çerçeveye 10 milyar verecek halimiz yok

ya ben araştırdım alanlar sadece 1.5k vekaletname ücreti ödemiş plaketin vergisini youtube ödemiş fln yazmışlardı bende buna güvenerek gittim vekaletname çıkarttım ups'e gönderdim. youtube'a canlı destekden yazdım ups kargoya sorun biz ödeyemiyoruz dediler. Yarın ups'i arayacağım eğer vergi ücreti çıkartırlarsa iptal ettireceğim bütün işlemleri olan verdiğim vekaletname parasına olacak. Yazık yemin ederim

Ya ben araştırdım alanlar sadece 1.5k vekaletname ücreti ödemiş plaketin vergisini YouTube ödemiş falan yazmışlardı bende buna güvenerek gittim vekaletname çıkarttım UPS'e gönderdim. YouTube'a canlı destekden yazdım UPS Kargo'ya sorun biz ödeyemiyoruz dediler. Yarın UPS'i arayacağım eğer vergi ücreti çıkartırlarsa iptal ettireceğim bütün işlemleri olan verdiğim vekaletname parasına olacak. Yazık yemin ederim.

Hocam ne oldu? Ne kadar ödediniz, alabildiniz mi plaketi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı