YouTube 100 bin abone plaketi ve mavi tik başvurusu reddedildi

Rows

Hectopat
Daha fazla  
YouTube şu anda 158b kadar bir abone sayısına ulaştım. Hiç telifli bir videom yok ve hiç bot basmadım veya kanal linkimi kimse ile paylaşmadım ama plaket başvurum:

Şu anda uygun değil

Kanalınız incelendi ve Spam, yanıltıcı uygulamalar ve dolandırıcılık politikalarımızı ihlal eden içerikler barındırabileceği tespit edildi. Sorun hakkında daha fazla bilgi için şu sayfayı ziyaret edin.

Yapay trafik oluşturan, tekrar eden içerikler yükleyen veya yanıltıcı açıklamalar, etiketler, başlıklar ya da küçük resimler yayınlayan kanallar YouTube içerik üretici ödülü almaya uygun olmayabilir. Kanalınızın içeriğinin kaldırılmadığı veya Topluluk Kuralları ihtarı almadığınız durumlarda bu kural geçerliliğini korur. YouTube İçerik Üretici Ödülleri uygunluk ölçütleri hakkında daha fazla bilgi edinin." bu neden ile red edildi mavi tik başvurum ise "
Merhaba,

İsteğiniz incelenirken gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Ekibimize sunulan bilgilere dayanarak kanalınızı doğrulamak için bazı ek bilgilere ihtiyacımız var.

Vaktiniz olduğunda aşağıdaki soruların yanıtını bize gönderin.

1. YouTube kanalınıza bağlı resmi bir web siteniz, blogunuz, Online profiliniz veya sosyal medya profiliniz (Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, vk vb.) Var mı? Varsa bu kaynakların bağlantılarını paylaşın ve herkese açık olduğundan emin olun.
  2. YouTube kanalınızdan bahseden haber makaleleri veya güvenilir başka Online kaynaklar var mı? Varsa bu kaynakların bağlantılarını paylaşın.
  3. Yükselişteki içerik üretici veya yükselişteki sanatçı programlarında yer aldınız ya da YouTube stüdyoları'nı ziyaret ettiniz mi? Bu sorunun yanıtı evet ise ayrıntıları (nerede, ne zaman vb.) Paylaşın.
Yanıtınızı aldıktan sonra, sağladığınız kaynakları inceleyip en kısa sürede size dönüş yapacağız.

Bu neden ile red edildi. Gmail'e gelen maili yanıtlayıp gerekli bilgileri iletiyorum, tekrardan bana aynı maili yolluyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da güzel bir noktaya değindiniz tekrar eden içeriklerimi sildim veya benzer olan artık arka plan bile benzer şekilde olmamasına rağmen mavi tik ve plaket konusunda red ediliyorum.

Evet YouTube'deki videoları tiktoka aynı şekilde direkt olarak yüklüyorum ama beraber yaptığımız arkadaşta aynı şekilde yapıyor hem mavi tiki hem plaketi var.

Peki bu silme ve benzer şekilde olmamasına dikkat ettiğiniz yeni videolarınız ne kadar süredir yüklüyorsunuz? Yani YouTube'a biraz zaman vermek gerekebilir. Sürekli yeni talep yolluyorsanız biraz ara verebilirisiniz(talep yollamaya).

Peki bu silme ve benzer şekilde olmamasına dikkat ettiğiniz yeni videolarınız ne kadar süredir yüklüyorsunuz? Yani YouTube'a biraz zaman vermek gerekebilir. Sürekli yeni talep yolluyorsanız biraz ara verebilirisiniz(talep yollamaya).
mavi tik için 5 kere talep atmışımdır plaket talebi zaten atamıyorum yeni videoları yaklaşık 1 aydır yüklemeye devam ediyorum toplam 90 gündür video yüklüyorum sürekli istikrarı olarak

Arkadaşınızın almış ve sizin alamamış olmanız konusunda kanallarınızı görmeden bir yorum yapamam maalesef.Bence gözden kaçırdığınız bir farklılık olabilir.

mavi tik için 5 kere talep atmışımdır plaket talebi zaten atamıyorum yeni videoları yaklaşık 1 aydır yüklemeye devam ediyorum toplam 90 gündür video yüklüyorum sürekli istikrarı olarak
Tik almadan plaket alınmıyordu yanlış hatırlamıyorsam zaten.Önce tik işini halletmeniz lazım.

Bu arada arkadaşınızın doğrulama aldığını ve benzer içerikleri yüklediğinizi söylediniz.Acaba arkadaşınız zaten doğrulama aldığı için sizin kanallarınızı doğrulamada benzer olarak görmüş olabilir mi?

Arkadaşınızın almış ve sizin alamamış olmanız konusunda kanallarınızı görmeden bir yorum yapamam maalesef. Bence gözden kaçırdığınız bir farklılık olabilir.

Tik almadan plaket alınmıyordu yanlış hatırlamıyorsam zaten. Önce tik işini halletmeniz lazım.

Bu arada arkadaşınızın doğrulama aldığını ve benzer içerikleri yüklediğinizi söylediniz. Acaba arkadaşınız zaten doğrulama aldığı için sizin kanallarınızı doğrulamada benzer olarak görmüş olabilir mi?

Üstü kapalı bir şekilde söylemek zorundayım. Bir yerde yazan adları silebilir misiniz? Çünkü doğrulama konusunda sorun çıkartıyor olabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşınızın almış ve sizin alamamış olmanız konusunda kanallarınızı görmeden bir yorum yapamam maalesef.Bence gözden kaçırdığınız bir farklılık olabilir.

Tik almadan plaket alınmıyordu yanlış hatırlamıyorsam zaten.Önce tik işini halletmeniz lazım.

Bu arada arkadaşınızın doğrulama aldığını ve benzer içerikleri yüklediğinizi söylediniz.Acaba arkadaşınız zaten doğrulama aldığı için sizin kanallarınızı doğrulamada benzer olarak görmüş olabilir mi?

Üstü kapalı bir şekilde söylemek zorundayım. Bir yerde yazan adları silebilir misiniz? Çünkü doğrulama konusunda sorun çıkartıyor olabilir.
tiktok profilim vardı kanal için ayrı olarak sadece onu yolladm bana böyle birşey yollamışlar "
Merhaba,

Thank you for sharing this information with us. The link(s) you sent does not link to your YouTube account. Please reply with public social media profiles (e.g. Facebook, Instagram, VK, etc.) that are public and link to your YouTube channel. Please update your You tube account link into all your social media accounts.

Saygılarımızla,
YouTube Ekibi"

biryerde yazan adları derken anlamadım orasını

tanıdığım kişi youtube kanalını marka kanalına çevirmişti öyle yapmalımıyım bende?

tiktok profilim vardı kanal için ayrı olarak sadece onu yolladm bana böyle birşey yollamışlar "
Merhaba,

Thank you for sharing this information with us. The link(s) you sent does not link to your YouTube account. Please reply with public social media profiles (e.g. Facebook, Instagram, VK, etc.) that are public and link to your YouTube channel. Please update your You tube account link into all your social media accounts.

Saygılarımızla,
YouTube Ekibi"

tanıdığım kişi youtube kanalını marka kanalına çevirmişti öyle yapmalımıyım bende?
Yani bazı youtuber adlarını kanal hakkında kısmına yazmışsınız.Bence onları kaldırıp başvurmayı deneyebilirsiniz.

Merhaba,

Saygılarımızla,
YouTube Ekibi"

Marka kanalı ne oluyor onun hakkında bir bilgim yok maalesef.

TikTok profilim vardı kanal için ayrı olarak sadece onu yolladm bana böyle bir şey yollamışlar "
Merhaba,

Thank you for sharing this information with us. The link(s) you sent does not link to your YouTube account. Please reply with public social Media profiles (e. G. Facebook, Instagram, vk, ETC.) That are public and link to your YouTube channel. Please Update your YouTube account link into all your social Media accounts.

Saygılarımızla,
YouTube ekibi"

Bir yerde yazan adları derken anlamadım orasını.

Tanıdığım kişi YouTube kanalını marka kanalına çevirmişti öyle yapmalı mıyım bende?

Bir de TikTok hesabının ayarlarından YouTube kanalı bağlama vardı yanlış hatırlamıyorsam. Onu yaptınız mı? TikTok profilinizde direkt YouTube linki oluyor. Ona dikkat etmiş olabilirler.

Yani bazı youtuber adlarını kanal hakkında kısmına yazmışsınız.Bence onları kaldırıp başvurmayı deneyebilirsiniz.

Marka kanalı ne oluyor onun hakkında bir bilgim yok maalesef.

Bir de TikTok hesabının ayarlarından YouTube kanalı bağlama vardı yanlış hatırlamıyorsam. Onu yaptınız mı? TikTok profilinizde direkt YouTube linki oluyor. Ona dikkat etmiş olabilirler.
evet tiktoktada youtubem bağlı durumda

TikTok profilinizde link olarak olmadığı için söyledim.

Şu an için önerebileceklerim;
1-Kanalınızın hakkında kısmındaki YouTuber isimlerini kaldırıp yeniden düzenlemeniz.
2-TikTok profilinize YouTube kanal linkinizi koymanız.
deneyip tekrar başvuru atağım teşekkür ederim

deneyip tekrar başvuru atağım teşekkür ederim
kral ne yaptın son durum nedir ? bende 12 kanal sahibi olarak 13. kanalı 100k geçirdim. 20 günde :D fakat youtube 3 gün geçmesine rağmen hala plaket isteme kısmında 100k geçmediniz diyor. sinir bozucu, neden böyle oluyor anlamadım. bu arada senin nişte var bende :) kaç oldu senin kanal şuan? geldi mi plaketin bari

kral ne yaptın son durum nedir ? bende 12 kanal sahibi olarak 13. kanalı 100k geçirdim. 20 günde :D fakat youtube 3 gün geçmesine rağmen hala plaket isteme kısmında 100k geçmediniz diyor. sinir bozucu, neden böyle oluyor anlamadım. bu arada senin nişte var bende :) kaç oldu senin kanal şuan? geldi mi plaketin bari
çözüm yok gelmedi red yedi plaket tekrardan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı