Yahu siz takmışsınız asıl, biz oyun için bir şey önermiyoruz, Nvidia işinizi daha iyi görecek. VRAM'e niye o kadar takılıyorsunuz aradaki fark zaten 2-3 GB bir şey, Nvidia VRAM'leri daha optimize. Sizin işinizi görecek olan şey CUDA çekirdekleri, shader gibi şeyler. Belli ki çok biliyorsunuz, konu açmayacaksınız o zaman, takmışsınız 256 bit ile vrame, bizde biliyoruz onları belli ki sizden daha iyi biliyoruz hatta, 3d v-cache olayını da belli ki bilmiyorsunuz verimlilik verimlilik diye tutturmuşsunuz. 7950X iş için daha iyidir, 7950x3d alıp neden daha fazla ödeyip daha az performans alasınız? 7950x3d adı üstünde 3d v-cache bulundurur, bu direkt olarak ''OYUN PERFORMANSI''nı etkiler, ne demiştiniz bu sistem ''OYUN ÜSTÜNE KURULMUYOR'' o durumda 7950X alın aradaki 50W fark çok koyuyorsa undervolt atın. Bakın sinirlenmemeye çalıştıkça oyun üzerine kurulmayacak sistem diyorsunuz, madem bu kadar biliyorsunuz bekliyorum konuşun, bana öğretin. Yemin ediyorum okurken sinir krizi geçirdim şurada.