Bir tık daha araştırınca tek tek toplamak daha uygun olacak sanırsam. Fakat daha uygun olacak bazı parçalar İtopya'da olmadığından dolayı başka sitelere yönelmek durumunda kalıyorum. Şu anda şu parçaları tek tek almak cazip geldi. Uyumluluk ve de performans anlamında nasıl sizce?
GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
AMD Ryzen 7 7800X3D 5.0GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 İşlemci
MSI Pro B650-S WIFI AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart
CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2X16GB) DDR5 6000MHz CL36 Ram CMH32GX5M2E6000Z36
Lian Li Lancool III Siyah RGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa
Arctic Liquid Freezer Iı - 420 A-Rgb Intel/Amd Uyumlu, 420MM Radyatörlü, 3X14CM P14 Pwm Fanlı, Sıvı Işlemci Soğutucu
MSI PSU MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD ACTIVE PFC FULL MODULAR Güç Kaynağı
Sizin attığınız kasa ve soğutucu da iyidir. Benim attığım soğutucu da çok fazla öneriliyor. O yüzden soğutucuya uyumlu kasa attım. Şu kasaya da bakabilirsiniz.Az önce kasa ve sıvı soğutma dışında bütün ürünleri satın aldım açıkçası. Depolama için herhangi bir ürün satın almayacağım çünkü eski kasamdan bu kasaya transfer edeceğim, elimde var yani.
Cooler Master'ın TD500 modelini görmüştüm evet, o kasa ve sıvı soğutma yeterli soğutmayı sağlar mı acaba? Detay verebilirseniz sevinirim. Aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum.
Yukarıda paylaştığım kasa ve sıvı soğutma için de baya iyi yorum okudum fakat emin de olamıyorum.
Az önce kasa ve sıvı soğutma dışında bütün ürünleri satın aldım açıkçası. Depolama için herhangi bir ürün satın almayacağım çünkü eski kasamdan bu kasaya transfer edeceğim, elimde var yani.
Cooler Master'ın TD500 modelini görmüştüm evet, o kasa ve sıvı soğutma yeterli soğutmayı sağlar mı acaba? Detay verebilirseniz sevinirim. Aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum.
Yukarıda paylaştığım kasa ve sıvı soğutma için de bayağı iyi yorum okudum fakat emin de olamıyorum.