100.000 TL sistem önerisi

Bütçe
100 bin
7900 XTX 4090 muadili kardeşim.

Kanka senin kötü dediğin GPU 4090 ile benchmarklarda kapışıyor neyin lafını yapıyorsun.
1724010445934.png

Sen şundan ne anlıyorsun, ''kanka''? Beni çıldırtmaya falan mı çalışıyorsun?

Yanlış bilgi
Kardeşim benim bu kadar bütçe varken neden düşük alsın? İşlemcisi zaten en iyi Gaming işlemcisi, kendine yeni işlemci icat edip ona mı versin parayı anlamadım?

Kanka sen beni deli edeceksin. Okumayı bilmiyorsun herhalde, RX 7900 XTX RTX 4090 ile aynı FPS değeri alıyor adam Ray Tracing kullanmıyor rekabetçi oynuyor 4090 toplanmıyor. Zaten 4080 yerine 7900 XTX al daha fazla FPS al rekabetçi oyunlar işlemci kullanır grafik kartını ise farklı oyunlar oynarken kullanır. Adamın ekipman alması önemli alsın Superlight v2'sini alsın, Custom keyboardunu alsın, yüksek Hz ekranını alsın, mousepadini alsın kulaklığını, oynasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum millete sallayacağına kendin biraz kitap oku. Benim 7900XTX'e kötü dediğimi falan iddia ettin dün dediğimi anlamadığın için.
7900XTX 4090'la aynı FPS'yi falan da almıyor bu arada. Daha az alıyor.

(Sana özellikle yanıt vermememin sebebi o kadar çok yazım yanlışı var ki ban yemek istemiyorum)

Kanka sen beni deli edeceksin. Okumayı bilmiyorsun herhalde, RX 7900 XTX RTX 4090 ile aynı FPS değeri alıyor adam Ray Tracing kullanmıyor rekabetçi oynuyor 4090 toplanmıyor. Zaten 4080 yerine 7900 XTX al daha fazla FPS al rekabetçi oyunlar işlemci kullanır grafik kartını ise farklı oyunlar oynarken kullanır. Adamın ekipman alması önemli alsın Superlight v2'sini alsın, Custom keyboardunu alsın, yüksek Hz ekranını alsın, mousepadini alsın kulaklığını, oynasın.
RX7900 XTX 4080'in rakibi kardeşim 4090 rakibi bir kart yok. Taş gibi ekran kartı alabiliyorken neden gidip ekipmana o kadar para versin akıl karı mı sence kardeşim? Mantıksız konuştuğunu düşünüyorum. Ayrıca bu kadar para bayılıcaksan AMD kart almak mantıklı değil.

Nasıl bu sistem

7900 xtx neye denk Nvidia da
7900XTX, 4080 ve 4090 arasında bir ürün fakat kesinlikle bir 4090 etmez.

+olarak Nvidia Reflex diye bir olay var, onu da açıp kullanır.
Şimdi düşündüm, onun yerinde olsam muhtemelen (fiyatlardan haberim yok) 7800x3d + 4080+OLed 2K360Hz gibi bir sistem kurardım, şuan öyle bir sistem atmayacağım çünkü zaten seneye alacak ve o zamana kadar neler olup neler biter, 5060, 5070 bile çıkacak o zamana. Şimdiden düşünmeye gerek yok.

Tahminim LGS sonrası ailesi alacak bilgisayarı işte ödülümsü bir şey gibi. O vakte kadar ne monitörler, AMD 8000 serisi, RTX 5000 serisi çıkar, 9800x3d çıkar falan sen en iyisi ölmezsek bir konu aç o vakit beni de etiketle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı