100.000 TL'ye motor önerisi

BoomerGokhan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk defa motor süreceğim ve 125 CC ile başlamak istiyorum. Hız seven bir insan değilim, sadece kafamı dağıtmak için sürmek istiyorum. Mesela çıkıp, ortalama 60-80 hızlar ile yavaş yavaş, motoru hissede hissede sürmek istiyorum. İlerleyen süreçlerde de motor yükseltmeyi düşünmem açıkçası çünkü dediğim gibi hız seven biri değilim. Bundan dolayı sorun çıkartmayacak, sanayi yüzü göstermeyecek bir motor arıyorum. Araştırmalarım sonucu Çin ve Hindistan markalarına bulaşmamam gerektiğini, kronik sorunlarının çok olduğunu öğrendim. Genelde Yamaha, Honda, KTM tarzı motorlar önerildi. Sizin 100.000 TL'ye 0 veya 2. el olur, önerebileceğiniz motorlar var mı? Scrumble tarzı çok hoşuma gidiyor ancak fiyatları çok yüksek. Naked tarzı çok hoşuma gitti. Önerilerinize açığım, fiyatta az çok oynama yapabilirim.

Hindistan tercih edilebilir aslında, hatta Honda gibi bir marka zamanında Hint üreticilere ürettiriyordu bazı motorlarını.

TVS Raider 125 güzel bir seçenek olacaktır. Ama çok uzun süreli kullanacaksanız Bajaj NS125 öneririm ya da Honda CB125F ama o da Hint üretim sanırım ve bana göre berbat bir motor fiyatına göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı