NinjaEleman
Zeptopat
Hocam uzatmak istemiyorum pek cevap verilesi bir tipiniz yok çünkü. Anlattıklarımı da anlamıyorsunuz açıkçası. Aracı bir platformda 3. taraf biriyle yaşadığınız sorundan platform sorumlu tutulamaz. Örnek olarak sarı siteden alacağın bir ürün için satıcınıza önce parayı verip sonra ürünü alamadığınızda sitenin burada yapacağı tek şey kullanıcıyı engellemek olur ki farklı bir hesap açıp aynı şeyi yine yapabilir. Burada herhangi bir sitenin dahil olmadığı süreçten o siteyi sorumlu tutmanızın mantıksız olduğunu dile getiriyorum.İlan sahibi kendisi hesabı istiyordu girip yapıp size teslim edeceğim yazmıştı.
Hesabı satmadım bile aldım diyorum satanlar değil zaten en çok alanlar dolandırılıyor
Foruma yeni kayıt olup ilk mesajınızda item satışı önermişsiniz. Ne şans belki sizde onlardan birisiniz. @NinjaEleman Eki Görüntüle 2596229Eki Görüntüle 2596230
Ne zaman kayıt olduğum ya da hangi konuda yazmak için kayıt olduğum sizi ilgilendirmiyor. Bilgim olan bir konuda yardımcı olabileceğimi düşünerek yazıyorum.
Size tekrar yanıt vermeyeceğim. İyi günler.