İtemsatış'dan alınan hesap teslim edilmedi

İlan sahibi kendisi hesabı istiyordu girip yapıp size teslim edeceğim yazmıştı.

Hesabı satmadım bile aldım diyorum satanlar değil zaten en çok alanlar dolandırılıyor

Foruma yeni kayıt olup ilk mesajınızda item satışı önermişsiniz. Ne şans belki sizde onlardan birisiniz. @NinjaEleman Eki Görüntüle 2596229Eki Görüntüle 2596230
Hocam uzatmak istemiyorum pek cevap verilesi bir tipiniz yok çünkü. Anlattıklarımı da anlamıyorsunuz açıkçası. Aracı bir platformda 3. taraf biriyle yaşadığınız sorundan platform sorumlu tutulamaz. Örnek olarak sarı siteden alacağın bir ürün için satıcınıza önce parayı verip sonra ürünü alamadığınızda sitenin burada yapacağı tek şey kullanıcıyı engellemek olur ki farklı bir hesap açıp aynı şeyi yine yapabilir. Burada herhangi bir sitenin dahil olmadığı süreçten o siteyi sorumlu tutmanızın mantıksız olduğunu dile getiriyorum.

Ne zaman kayıt olduğum ya da hangi konuda yazmak için kayıt olduğum sizi ilgilendirmiyor. Bilgim olan bir konuda yardımcı olabileceğimi düşünerek yazıyorum.

Size tekrar yanıt vermeyeceğim. İyi günler.

Hadi ya öyle mi oluyormuş? Sen sarı sitede bir ürünü satışa koyup kargoya verme bakalım o parayı alabiliyor musun? Bilmediğin konularda boş yorum yapma, milletede “pek cevap verilesi bir tipin yok” deyip insanların sabrını zorlama.

Hadi ya öyle mi oluyormuş? Sen sarı sitede bir ürünü satışa koyup kargoya verme bakalım o parayı alabiliyor musun? Bilmediğin konularda boş yorum yapma, milletede “pek cevap verilesi bir tipin yok” deyip insanların sabrını zorlama.
İtemsatıştan aldığın ürün kargo ile mi geliyor sana? Arabadan bahsediyorum kargodan değil, ürün almadan parayı göndermekten bahsediyorum. Sitede 24 saat boyunca teslimat sağlanmazsa raporlama seçeneğin var, aklı olan kullanıyor bunu. Bilgisi yoksa yaşadığı mağduriyeti milyonların kullandığı platformlara yıkmasının bir anlamı yok. Saçma bir düşünce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı