100.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Böyle özelleştirebilirsin 77K civarı tutuyor.

Böyle özelleştirebilirsin 77K civarı tutuyor.
Öncellikle teşekkür ederim bir bilgisayar aldım umarım yarın elime geçer toplama aldık o yüzden bi tık pahalı tuttu 90 100k arası ama yapacak bişey yok en azından güvendiğim birinden aldım şöyleki bilgisayarda dikkat etmem gereken çıkabilecek bir sorun var mıdır mesela coolwhine mı bi karın ağrısı varmış tam bilmiyorum onun gibi yardımcı olursan sevinirim

Öncellikle teşekkür ederim bir bilgisayar aldım umarım yarın elime geçer toplama aldık o yüzden bi tık pahalı tuttu 90 100k arası ama yapacak bişey yok en azından güvendiğim birinden aldım şöyleki bilgisayarda dikkat etmem gereken çıkabilecek bir sorun var mıdır mesela coolwhine mı bi karın ağrısı varmış tam bilmiyorum onun gibi yardımcı olursan sevinirim
Kanka bakımlarını falan yapacaksın, çok da dikkat etmen gereken bir şey yok aslında. Coil Whine'a gelirsek sesten öte sorun yaratmaz. Onuda oyunlarda FPS sabitleyerek azaltabilirsin.

Sinerjiden almada nerden alırsan al indirim takip edebilirsin bence hazır yerine topla ama illa hazır diyorsan Gencer gaming öneririm

En fazla 100k sadece kasa önerisi verir misinz? Hazır sistem olması daha iyi, 80 bandında olursa bir tık daha iyi olur. Ama maksimum 100kya kadar sınırım var. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
VICTORY / i5-13400F / Gigabyte RTX 4070 AERO / 1TB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM ekran kartını 4070 ti süper ya dar 4080 süper yapabilirsin

Böyle özelleştirebilirsin 77k civarı tutuyor.

Bu sisteme kim 16 RAM koydu hakaret etmek istemiyorum.

Sinerjiden almada nerden alırsan al indirim takip edebilirsin bence hazır yerine topla ama illa hazır diyorsan Gencer gaming öneririm

VICTORY / i5-13400F / Gigabyte RTX 4070 AERO / 1TB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM ekran kartını 4070 ti süper ya dar 4080 süper yapabilirsin
Sebep?

Ayrıca attığınız sistem parasına göre fazla kim RTX 4070 ve i5-1300F'e 67 bin verir aynı fiyata R7 7800x3D ve RTX 4070 Ti süper varken?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı