Sapphire Nitro+ B850M alınmalı mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, laptoptan masaüstü sisteme geçiş yapıyorum. Dün gece çok sıkıntılı bir gündü benim için. Öncesinde 28K'ya Asus ROG X870E Crosshair Hero alıp sonrasında iptal ettim, sonra da tek tek toplamayayım diyip Vatan'da dün gece meşhur olan Ryzen 5 7500F - RX 9070 XT'li sistemi özelleştirerek 53bin küsüre alıp az önce iptal ettim. Bu sefer son olarak parça parça toplamaya karar verdim ve siftahı XFX 9070 XT Swift ile açtım. Şimdi de forumlarda dolaşırken Sapphire anakartların indirime girdiğini gördüm, neredeyse A620-B650 fiyatlarına B850 chipset anakartlar satışta. Biraz araştırdım çok da kaliteli gözükmüyorlar ama fiyatlar kafamı karıştırdı. Sizce 7500 TL gibi bir fiyata Sapphire Nitro+ B850M alınır mı? Bir de seçeneklerde 10000 TL'ye Sapphire Pure B850A Beyaz var fakat 2500 TL'lik fark sadece ATX ve Beyaz olması gibi gördüm araştırdığımda. Buna değmez diye düşünüyorum. Zaten kullandığım GPU siyah.

Sizce biraz daha indirim kovalamalı mıyım yoksa almalı mıyım Nitro+ B850M'yi? Taksitle satın aldığım için bütçe sorunum pek yok ama yine de aklımda anakarta maksimum 10-15K arası bir bütçe ayırmak var. Dün çok fazla iptal işlemi yaptığım için hepsi de taksitle alışveriş olduğu için henüz kredi kartıma geri iadesi olmadı tutarların bu yüzden son 11K limiti kaldı kartın :D

Ne yapmalıyım sizce? Alınır mı?

Düzenleme: Konuyu açtıktan sonra bir de bunu buldum; MSI B850 Gaming Plus 9700 TL bu da.

Çok kararsız kaldım, çok anladığım söylenemez bu işlerden. Yol gösteren, tavsiye veren olmazsa dümdüz kendimi kazıklaya kazıklaya gideceğim ya da pişman olacağım parçalar alacağım gibi geliyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı