100.000 TL'ye Yazılım ve tasarım için kullanılacak dizüstü önerisi

Bütçe
100.000 TL

Haktannn

Centipat
Daha fazla  
Yazılım, Arduino tasarım vb. için uzun süre idare edecek dizüstü bilgisayar ve donanım önerisi.
Minimum 1TB SSD, 16 GB DDR5 RAM, RTX4050 ekran kartı, en az i7 13. nesil işlemci şeklinde belirledim. Öneriniz var mıdır?

Şu güzel 85k satılıyordu düne kadar ya. 🤤
Hocamın attıkları en iyi ürünler. Alternatif zor gibi. 4K OLED benzer cihaz belki işinize yarar. (kodlama tarafında üst düzey bilgim yok)

Bu model işinizi kolaylaştırabilir. Npu ve Ultra 9 avantaj.

Şahsen aşırı pahalı. Belki bir indirim gelebilir.

Belkide en dengeli ürün olabilir.

Ve tasarım için en dikkat çeken modellerden. İşlemci olarak bir adım geride. Fiyatı aşırı pahalı. 1800-2000$ i9 versiyonu bulunabilir. Tek satıcı kafasına göre her hafta zam koyuyor. Buna rağmen özellikle OLED paneli dengeli bileşenler çok üst seviye.

Hocam öneriler için teşekkürler MONSTER Tulpar T7 V26.1.5 Intel Core i7 13700H 32 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 4060 Windows 11 17,3" FHD 144 Hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu bilgisayar ile donanım olarak baktığımızda fiyat olarak iki katı edecek kadar bir fark varmı, bu bilgisayar ile de uzun süre yazılım tasarım vb rahatlıkla yapılabilir mi

Şu güzel 85k satılıyordu düne kadar ya. 🤤
Hocamın attıkları en iyi ürünler. Alternatif zor gibi. 4K OLED benzer cihaz belki işinize yarar. (kodlama tarafında üst düzey bilgim yok)

Bu model işinizi kolaylaştırabilir. Npu ve Ultra 9 avantaj.

Şahsen aşırı pahalı. Belki bir indirim gelebilir.

Belkide en dengeli ürün olabilir.

Ve tasarım için en dikkat çeken modellerden. İşlemci olarak bir adım geride. Fiyatı aşırı pahalı. 1800-2000$ i9 versiyonu bulunabilir. Tek satıcı kafasına göre her hafta zam koyuyor. Buna rağmen özellikle OLED paneli dengeli bileşenler çok üst seviye.
Hocam sizin de güzel önerileriniz için çok teşekkürler. MONSTER Tulpar T7 V26.1.5 Intel Core i7 13700H 32 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 4060 Windows 11 17,3" FHD 144 Hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu bilgisayar ile kıyasladığımızda fiyat farkına değer bir performans farkı varmı ayrıca bu bilgisayar ile de uzun süre yazılım tasarım yapılabilir mi değerli görüşünüzü öğrenmek isterim. Maalesef bu konularda çok bilgili değilim lise öğrencisiyim Arduino derslerine başladım yazılım tasarım için de kullanacağım.

Bu size gelmez hocam. İçindeki panel büyük ihtimalle pek iyi değil. Kaldı ki bence bütçe içinde Monster tercih etmeyin. Mümkünse hiçbir bütçede etmeyin. Her yerde ve neredeyse her ürünü şikayet dolu.

Şu size daha dengeli gibi.
Tam özellikleri.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyin, inceleyin ve araştırın. Size ilk etapta sanırım yüksek bütçeli diğer bilgisayarlar şu anda gerek yok. Bu ürün size fazlasıyla yeterli görünüyor.

@745396 abi iyi günler hala bilgisayar araştırması içindeyim lise öğrencisiyim Arduino derslerine başladım bilgisayarım yeterli değil onun için yeni bilgisayar alacağız instangram hesabınız varsa ordan yazsam biraz bilgi alsam olur mu? haktan_08 benim hesap

@745396 tamam abi teşekkürler buradan yazayım o zaman siteye daha tam alışamadım da ondan demiştim. Babamla da görüştüm düşük orta ve yüksek fiyatlı(30-40k/50-60k/70-80k) civarı işine yarayacak iyi bilgisayarlara bak sonra karar verelim dedi

@745396 ram en az 16 GB ddr5, 1TB SSD, İ7-9 en az 12. Nesil, ekran kartı Nviada GeForce RTX 4050 ve üstü olsun diye konuştuk hocalarımla sizce bu özellikler nasıldır

@745396 Monster ya da Excalibur gibi oyun bilgisayarlari olursa daha iyi olur demişti hocalarım ama Monster çok şikayet ediliyor demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı