100.000TL sistem toplama tavsiyesi

Aman Allah'ım... Yorum yapmayacağım gerçekten. Getir ordan 500w Rampage PSU 5080 takıcaz @efebatiin 🤣.

Hocam bu sistemi en iyi hangi monitörde degerlendirebilirim? 2K mı
@efebatiin in sistemini alın. Dilerseniz DeepCool LS720 SE 360mm takın. En iyi 4k sistemidir o sistem.

Monitör: https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NS...333&creativeASIN=B0B8NSFTMT&linkCode=asn&th=1

Attığım anakart faz konusunda daha önde ve M.2 yuvası olarak da ikiye katlıyor. O SSD yerine ben Renegade tercih ederdim Pro kötü değil fakat dosya transferi konusunda Renegade daha iyi deniliyor.
O High Power PSU'yu ilk kez görüyorum o yüzden bir şey diyemem fakat attığım 1350W enermax kötü değil.
Genel olarak benim attığım sistem daha iyi gözüküyor.
PSU'yu araştıracağım merak ettim.

Son düzenleme:
3D işlemcilere hala 1 adım daha yakınım hocam. İşlemci özel oyunlarda fark atıyor.

Marka takıntısı diyebiliriz.

Marka takıntısı bence boş iş haberin olsun. Sırf MSI veya X markası diye ekran kartını 5080 alabiliyorken X markalı 5070 Ti almazdım tabii kendi kararın.

FPS ve Strateji oyunları. Aslında ben konuyu açmadan önce işlemci olarak 9800x3d düşünüyordum.

Dota 2 CS2 Valorant tarzı oyunları oynayan seven biriyim. Sık sık bunlarla vakit geçireceğim.

FPS ve Strateji oyunları. Aslında ben konuyu açmadan önce işlemci olarak 9800x3d düşünüyordum.

Dota 2 CS2 Valorant tarzı oyunları oynayan seven biriyim. Sık sık bunlarla vakit geçireceğim.
@efebatiin sisteminde 9800x3d yapın, 5070Ti yapın. Fiyat aynı kalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı