O inceleme benim zaten.Siz "ben inceledim" dediniz. Nerede incelediniz onu sordum. Keza incelememi okuduysanız da ürünün iyi olduğunu anlamışsınızdır.
Hocam yazılımı yok, örgülü kablo yok, tuşların silik duruyor demişsiniz. Unuttunuz mu ?
O inceleme benim zaten.Siz "ben inceledim" dediniz. Nerede incelediniz onu sordum. Keza incelememi okuduysanız da ürünün iyi olduğunu anlamışsınızdır.
100 TL'lik klavye. Keza aydınlatmasını kullanmayacaksanız neden aydınlatmalı klavye alıyorsunuz? Aydınlatma olunca okunabiliyor. Bana saydığın şeyleri yapabilen 100 TL'ye kaliteli klavye göster. Sosyale yazı yazmayı bırakırım. O kadar ciddiyim.
Yanlış beklentiye giriyorsunuz. 100 TL'lik klavye alıyorsunuz. Bir zahmet eksik şeyleri bulunsun.![]()
Geriye kalanlar dandik markalar. Logitech G103 al keyfine bak derim. En az 1 yıl götürür seni.Şimdi farkına vardım dediğinizde haklısınızHocam aydınlatma olmasa da olur artık. G103 klavye güzel görünüyor ama makro tuşları sol tarafta olduğu için alışamam. 120 tl ye kadar aydınlatmasız alternatif klavye önerirmisiniz g103 dışında.
Geriye kalanlar dandik markalar. Logitech G103 al keyfine bak derim. En az 1 yıl götürür seni.
Logitech'in yazılımı ile istediğin tuşa makro atayabilirsin.Sol taraftaki tuşlar sinirimi bozar mı ?![]()
Logitech'in yazılımı ile istediğin tuşa makro atayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.