100 - 150 bin TL araba tavsiyesi

Uzay kasa Vectra bu paralarda alınabilecek nadir arabalardan, şase ve podyalardan işlem olmayan, motoru ölmemiş araçlara bakabilirsin.

Dostum ben senin yerinde olsam paramı böyle çöpe atmam. Şu an araba almak için iyi bir zaman değil piyalar çok kötü maalesef...
Bu arkadaşa katılıyorum.
Ya arkadaşlar tavsiye istemiş arkadaş, akıl değil. Araba günümüzde bir ihtiyaç, bütçesi bu kadar ve alacabileceği en arabayı sormuş, yaşınız küçük heralde, konu sahibinin bekledikçe parası artmayacak veya araba fiyatları düşmeyecek.

Dostum ben senin yerinde olsam paramı böyle çöpe atmam. Şu an araba almak için iyi bir zaman değil piyalar çok kötü maalesef...

Piyasa ne zaman iyi oldu tam olarak 2018 falan mı o zaman da kriz var dediler hala aynı kriz enflasyona karşı eziliyoruz para zaten değer kaybediyor yarın 150 bin liranın kıymeti 130 bin lira olacak ama o araba piyasa pahalandıkça değer arttıracak bugün neyi almayı ertelediysem yarın daha da pahalı oldu. Ytd.

Piyasa ne zaman iyi oldu tam olarak 2018 falan mı o zaman da kriz var dediler hala aynı kriz enflasyona karşı eziliyoruz para zaten değer kaybediyor yarın 150 bin liranın kıymeti 130 bin lira olacak ama o araba piyasa pahalandıkça değer arttıracak bugün neyi almayı ertelediysem yarın daha da pahalı oldu. Ytd.
Kesinlikle. 2 gün önce monitör aldım. 3400tlye. Ya dur bekliyim belki indirime girer deseydim şu an o monitörü maalesef 3800tl ye almak zorunda kalacaktım çünkü aldıktan 1 gün sonra 400tl fiyatı arttı.

Bu fiyata bu özelliklerde, motoru bu kadar iyi olan bir araba bulmanız imkansız. Yeni kasa olanlardan araştırıp beğendiğinizi alabilirsiniz.

Bu fiyata bu özelliklerde, motoru bu kadar iyi olan bir araba bulmanız imkansız. Yeni kasa olanlardan araştırıp beğendiğinizi alabilirsiniz.
Uzay kasa vectralar şu bütçede alınabilecek sayılı araçlardan dostum, katılıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı