Yaklaşık 5 sene önce Bloody TL80A almıştım, hala kullanıyorum. Bana göre çok önemli eksi yönleri yok:
1- Ağır bir mouse.(Yanlış hatırlamıyorsam kablo dahil 156g, kablo dahil olmadan 130g civarıydı)
2- Ergonomik değil.
3- Işığı RGB değil. (Eski bir mouse olduğu için normal karşılıyorum, aynı zamanda kişisel tercih)
Onun dışında 5 senedir kullanmama rağmen hala clickleri sapa sağlam. Çift tıklama falan yok. Sadece parmağımla hafif bastırıp ileri geri cektirdiğimde hafif bir oynama var. Ama dediğim gibi tıklarken, ilk günkü gibi. Kablosu kat kat oldu. Ben çok titiz şekilde kullanmadım. Benimle de alakalı olabilir. Eskiden mouse padim yoktu ve masada oynardım. Sensörü çok hızlı stabil. Ağır olduğu için çok rahat kontrol sağlayabiliyorsunuz. Ben şuan SS Qck+ da kullanıyorum ve hem hızlı şekilde hareket ettirip aniden de durdurabiliyorum. Ne zaman bozulcak diye bekliyorum artık ama bozulcak gibi durmuyor hala canavar gibi
Ergonomi kısmında ben alıştığım için sıkıntı çekmiyorum fakat elim terlediğinde mouse hem ağır olduğu için hem de ergonomik olmadığı için tutmakta zorlandığım zamanlar oluyor. FPS oyunlarında sıkıntı olabiliyor, onun dışında mouseyi hızlı hareket ettirmeniz gerekmeyen işlerde yada oyunlarda sorun teşkil etmiyor. Bana göre tek sorunu ağır olması.