100-150 TL güç kaynağı önerisi

spuftie

Hectopat
Merhaba, şu anki sistemime PSU alacağım fakat bütçem konu başlığında yazdığı gibi 100 150 TL arası ve kaç Volt gerektiğini bilmiyorum. O yüzden buraya yazıyorum. İşlemci: AMD Athlon 3000G APU, anakart: ASUS A320 M-K, RAM: Corsair Vengeance 8 GB DDR4 2400MHz. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

O paraya alacağın PSU 2 gün sonra patlar, bombadan bir farkı olmaz. Bütçeyi arttırıp bunu almanızı tavsiye ederim:

Arkadaşa katılıyorum biraz daha bütçe ayırmayı deneyin.

Bütçenizi arttırın, bu fiyata bulmak zor, bulsanız bile arkadaşlarımın dediği gibi 2 güne patlar.

Bunları pazarlıkla 150TL'ye alabilirsin. Tabii ikinci el bulunabilir o fiyatlara sıfırı bulmak zor maalesef.

O paraya alacağın PSU 2 gün sonra patlar, bombadan bir farkı olmaz. Bütçeyi arttırıp bunu almanızı tavsiye ederim:

Şu 2 güne patlar olayını bir türlü anlamıyorum :D şu anda kullandığım PSU şu FRISBY FR-PW30C12 300W 12cm Fan Power Supply bu PSU'yu 3.5 yıldır bu sistemle kullanıyorum şu anda kablolarında temassızlık var BIOS ekranında gözüken bazı Volt değerlerinden çok düşük veriyor ve bu yüzden de arada kapanıyor 2 güne patlar bomba olur hikayesini şu 2017 de aldığım 100 TL'lik PSU'la bile yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı