100-150 TL klavye ve fare seti önerisi

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Klavye ve fareye o kadar para verebilecek bir insan değilim, en fazla 100-150₺. Acaba bu fiyatlara uzun süre dayanabilecek bir set/kombinasyon önerisi olan var mı? Bu fiyata bu özelliklerin hepsini karşılayacak ekipmanların olmadığını ben de biliyorum, saydığım özelliklerden ne kadarı varsa o kadar iyi.

Mağazalarda olmaları benim için daha iyi olacaktır tabii ki ancak adı duyulmuş, güvenilir siteler de kesinlikle olabilir.

Klavye
  • Multi medya destekli (müziği değiştirmek, durdurmak vs. için tuşlar)
  • Tuşların içinin silikon olmaması (aldığım bütün klavyelerin tuşlarının içi silikondu ve bir süre sonra yapışmaya, tuşlar yukarı çıkmamaya başlıyor)
  • Mekanik olması (böyle klavyeler çok pahalı olduğu için en son bakmanızı istediğim özellik bu :) )

Fare
  • Makrolu olması (mümkünse yazılımlı)
  • Fazla küçük de değil fazla büyük de değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye (İdare etsin şimdilik ileride yükseltirsin diye düşündüm.):
Everest KB-961
Mouse:
Logitech G102 (2 Gün önce aldım tam senin aradığın mouse ne çok büyük ne çok küçük. Gerçekten güzel tavsiye ederim.)

Klavye (İdare etsin şimdilik ileride yükseltirsin diye düşündüm.):
Everest KB-961
Mouse:
Logitech G102 (2 Gün önce aldım tam senin aradığın mouse ne çok büyük ne çok küçük. Gerçekten güzel tavsiye ederim.)
Fare yerine klavyeye para yatırmak daha mantıklı olmaz mı?

Bu bütçede kaliteli mekanik klavye ve fare alamazsınız. Yukarıda önerilen Devastator II gayet iyidir. Lite L Combo'ya da bakabilirsiniz bütçe yükseltip.
Ömür boyu dayanacak veya süper kaliteli bir şey istemiyorum. Üstelik mekanik olmasının pek önemli olmadığını da belirttim.

Yani tercih meselesi biraz. Ben FPS türü oyunlar sevdiğim için fareye daha fazla önem veriyorum. Siz isterseniz ilk baş güzel bir klavye alın, ileride de fareyi yükseltirsiniz. Ama tavsiyem sakın ikisini de kalitesiz bir marka almayın en azından ileride 2 masraf yapmamış olursunuz. Ben yaptım siz yapmayın diye diyorum yani yanlış anlamayın :)

Benim kendi fikrimdir, öncelikle bunu belirterek başıyım cümleye :) Oyuncu ekipmanlarında en önemlisi fare, kulaklık son olarak klavye olarak gider. Önem sırası kişiye ve oynadığı oyuna göre değişkenlik gösterecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı