100-150 TL RGB'li klavye önerisi

• Konuyu başlatan YBK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.523
Haha tamam haklısın da ben nereden bileyim kaç liralık klavye o. Hatta yorumlarda sordum kanal sahibine cevaplamadı. Teşekkürler sen cevapladığın için.
Aldın mı? Daha karar vermediysen AK33 önermem. O kadar kötü bir klavye değil de kalitesi kötü, non-standart row, switchler büyük ihtimalle ucuzdur ve çok ince ABS. KB-GX6 alıp para biriktir sonra çok daha iyi bir şey alırsın ama aldıysan hayırlı olsun. Türkiye'de Drevo gibi ucuz ama kaliteli klavyeler olsa çok alınırdı ama nerede...

Aldın mı? Daha karar vermediysen AK33 önermem. O kadar kötü bir klavye değil de kalitesi kötü, non-standart row, Switch'ler büyük ihtimalle ucuzdur ve çok ince ABS. KB-GX6 alıp para biriktir sonra çok daha iyi bir şey alırsın ama aldıysan hayırlı olsun. Türkiye'de Drevo gibi ucuz ama kaliteli klavyeler olsa çok alınırdı ama nerede...

Aslında benim ne istediğimi anlamışsınız. Yani böyle küçük temiz ve sade bir klavye istiyorum. Ama bunun gökkuşağı aydınlatması sadelikten uzaklaştırıyor. Keşke tek renk beyaz arka aydınlatması olsaydı. Açıkçası en başta da dediğim gibi bu Rainbow RGB'ler çocuk oyuncağına benziyor.

Aslında benim ne istediğimi anlamışsınız. Yani böyle küçük temiz ve sade bir klavye istiyorum. Ama bunun gökkuşağı aydınlatması sadelikten uzaklaştırıyor. Keşke tek renk beyaz arka aydınlatması olsaydı. Açıkçası en başta da dediğim gibi bu Rainbow RGB'ler çocuk oyuncağına benziyor.
Ben 5 aydır kullanıyorum ve fiyatına göre kaliteli. Öyle de bu fiyatta RGB'den başka yok. Sade ancak eski kaliteli A4 klavyelerinde var onlar oyun için uygun değil.

Ben 5 aydır kullanıyorum ve fiyatına göre kaliteli. Öyle de bu fiyatta RGB'den başka yok. Sade ancak eski kaliteli A4 klavyelerinde var onlar oyun için uygun değil.

Tabii ki binlerce insan kullanıyor bu klavyeleri sonuçta mutlaka çok güzellerdir, Hepsiburada'da sayfalarca olumlu yorumlar var. Ancak ben yaşım gereği artık biraz daha Premium his veren sade modellerden hoşlanıyorum. Yukarıdaki videodaki gibi mesela.

Tabii ki binlerce insan kullanıyor bu klavyeleri sonuçta mutlaka çok güzellerdir, Hepsiburada'da sayfalarca olumlu yorumlar var. Ancak ben yaşım gereği artık biraz daha Premium his veren sade modellerden hoşlanıyorum. Yukarıdaki videodaki gibi mesela.
Biraz daha bütçeyi arttırırsan önerebileceğim birkaç güzel klavye var(300-400 TL).
3 seçenek var işte:
Bütçe arttırırsan birkaç klavye önerebilirim
Dayanıp para biriktireceksin
Önerdiğim ucuz klavyeyi alıp daha sonra daha iyi bir şey alacaksın

Hem senin için %60 veya TKL sorun olur mu? Daha sonra aklında bulunsun diye model önerebilirim ama pahalılar (600 TL - 800 TL) ve yurt dışından gelecekler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı