Tolga Şahin
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- İçerik Moderatörü - Freelance Çevirmen
Merhaba Technopat sakinleri! Bendeniz apartmanda oturmakta olan bir öğrenciyim. Maalesef birkaç aydır kulaklığımdan gelen ses öncesine göre bana oldukça düşük geliyor. Belki de ses kartımdan kaynaklanıyordur bilmiyorum ama bu sorun olsa da olmasa da odama bir ses sistemi almak istiyorum çünkü yazın günlük kullanımda kulaklığı uzun süre takmak hem terletiyor hem de rahatsız ediyor.
Bu sebeple hem odamda film izleyip müzik dinleyebileceğim, hem de arkadaşlarımla bir etkinlik yapacak olursak sesi çok düşük kalmayacak bir ses sistemi istiyorum. Bütçem de 100-150 TL arası fakat değecekse 20-30 TL üzerine çıkabilirim.
Maalesef ses sistemleri ile ilgili bilgim dünden beri yaptığım araştırmalarımdan öğrendiğim kadarla sınırlı. Sizin hem daha bilgili olacağınızı düşündüğümden hem de seçeneklerim arasında tuttuğum sistemlerin kullanıcısı olmanız ihtimalini göz önüne alarak bu konuyu açıyorum.
Şimdiye kadar bulduğum seçenekler şöyle:
Creative:
Bunların arasından hangilerini tercih etmem gerektiğini, aralarındaki farkların neler olduğunu açıklarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Bu sebeple hem odamda film izleyip müzik dinleyebileceğim, hem de arkadaşlarımla bir etkinlik yapacak olursak sesi çok düşük kalmayacak bir ses sistemi istiyorum. Bütçem de 100-150 TL arası fakat değecekse 20-30 TL üzerine çıkabilirim.
Maalesef ses sistemleri ile ilgili bilgim dünden beri yaptığım araştırmalarımdan öğrendiğim kadarla sınırlı. Sizin hem daha bilgili olacağınızı düşündüğümden hem de seçeneklerim arasında tuttuğum sistemlerin kullanıcısı olmanız ihtimalini göz önüne alarak bu konuyu açıyorum.
Şimdiye kadar bulduğum seçenekler şöyle:
Creative:
- Creative SBS A120 Siyah Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri
- Creative SBS A250 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri
- Creative SBS A350 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri
- Creative Inspire T3300 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Bunların arasından hangilerini tercih etmem gerektiğini, aralarındaki farkların neler olduğunu açıklarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: