100-150 TL'ye gamepad tavsiyesi

Tolga Şahin

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir/Bornova
Daha fazla  
Meslek
İçerik Moderatörü - Freelance Çevirmen
Arkadaşlar daha önce gamepadlerle hiç içli dışlı olmadım ancak bilgisayarda Assassin's Creed, gibi oyunları oynarken klavye çok zahmetli geliyor. Geri yaslanarak rahat rahat oynamak istiyorum.

Aradığım özellikler; eli terletmemesi, titreşimli olması ve sağlam bir ürün olması. Kablosuz olmasa da olur. En fazla 150 tl civarı verebilirim fakat eğer işimi görecekse 30 tl' lik te olur.

Bana göre en uygun gamepad nedir acaba ?

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar şu an elimde 130 tl var ve birazdan gidip alacağım gamepad'i.
Xbox 360 gamepad : Microsoft Xbox Wireless Control Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr şu anda indirimde gözüküyor fakat bu indirim sadece internet üzerinde mi geçerli yoksa mağaza fiyatı da aynı mı. Ürünü mağazadan alacağım ondan soruyorum.

Bir de wireless aparatı içinde midir kutunun yoksa ayrıca mı almam gerekir. Ayrıca alacaksam nereden almalıyım Vatan, Gold gibi yerlerde bulunur mu.

Birde bu aparat olmadan çalışmıyor mu kol yani kablolu bağlasam çalışır mı sadece wireless için mi gerekli ?
Eğer indirimli değilse bu gamepad' i almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır ? Pişman eder mi ? Logitech F710 Nano Kablosuz Gamepad Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr

Çok sordum biliyorum fakat sorun yaşamak istemiyorum şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Arkadaşlar Logitech F310 Gamepad Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr ürünü alınmıştır. Konu kapatılabilir. Teşekkürler yorumlarınız için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı