100-150₺ Webcam önerisi

simgebas

Decapat
Daha fazla  
Skype, Zoom vs. uygulamalar için, 50-100-150₺ arası, görüntü ve ses kalitesi güzel, uygun fiyatlı PC için, tak çalıştır, Webcam önerisi yapar mısınız?
Şimdiden teşekkür ederim ^^

Skype, Zoom vs. uygulamalar için, 50-100-150₺ arası, görüntü ve ses kalitesi güzel, uygun fiyatlı PC için, tak çalıştır, Webcam önerisi yapar mısınız?

Bu ürünü kendim kullanıyorum. Kamerası çok iyi değil, günü kurtarır. Mikrofonu da ortalama.

13 Ocak'ta Bim'e Webcam gelecek. 1080p ve tak çalıştır. Fiyatı 200'ün altındaydı.

13 Ocak'ta BİM'e Webcam gelecek. 1080P ve tak çalıştır. Fiyatı 200'ün altındaydı.

Onu soracak bir insan arıyordum. Lafı ağzımdan aldın. Debit Papara kartla yarın BİM'den alayım diyorum ama iyi kalite de olup olmadığını bilmiyorum 🤷‍♀️ sence alınır mı? İade etmeye kaklsam karta geri ödemesini nasıl yaparlar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı