100-200 bin TL araba önerisi

smaug3214

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçe 100-200 arası ilk arabam olacak öneriniz nedir? Arada sırada İstanbul'dan İzmir'e gidebilirim. Arkadaşım geçen 145 bine çok güzel Tofaş aldı araç 146.000 km de gayet de gidiyor ama sürülmesi zor gibi. İlk arabam olacağı için kaza yaparım diye endişelendim. Diğer yandan da aklımda fiyat Tempra Tipo falan var. Masrafsız sanayiye girmeyen az yakan bir araba istiyorum. Biraz komik gelebilir ama deneyimim olsa Tofaş güzel gibi. Önerilerinizi bekliyorum.

Tofaş bakılabilir sürmesi zor ama alışınca akıyor kullanmıştım tempra bulabilirsen tempra bakabilirsin.

Japon grubunda D ve C segment her araç Tofaş-Fiat grubundan daha iyidir. Honda Accord - Civic, Mazda 626 - 323, Toyota Corolla ve Volvo S40.

Dacia Logan bakabilrsin. Sorunsuz, çok çok az yakıyor. Fabrika verisi 4.6 litre ama bizim vardı. Çanakkale-aydın tek depoda gittiğimizi hatırlıyorum. 2010 modellerine bakabilirsin. Klima falan her şey var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Efsane kasa bakabilirsin veya Mazda 323, 626 gibi Japon grubu olan araçlara bakmanı öneririm. Sıkıntısı az olur.

Bu paraya aldığın arabada eksikler çok olacak. Japon bile alsan conta yakmış ya da motor açılması gereken sorunlar olabilir. 100-200 değil de bütçeyi 200-300 yapabilirsen kafan çok daha rahat olur. Bu arada arkadaşın aldığı Tofaş'ın kaçıncı 145.000 Km'si araştırmak lazım.

Bu paraya aldığın arabada eksikler çok olacak Japon bile alsan conta yakmış ya da motor açılması gereken sorunlar olabilir. 100-200 değil de bütçeyi 200-300 yapabilirsen kafan çok daha rahat olur. Bu arada arkadaşın aldığı Tofaş'ın kaçıncı 145.000 Km'si araştırmak lazım.

Bizde 100 binde değişensiz boyasız şahin var 200-250'ye istiyorlar 145 bindekini 145'e çok zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı