Rolling Bey
Centipat
- Katılım
- 24 Mart 2024
- Mesajlar
- 394
- Çözümler
- 1
Fiat Palio nasıl?
Palio da olur ama bulabilirseniz bulamazsanız Uno tipo tempra bakın hocam.
Fiat Palio nasıl?
Arkadaşlar bütçe 100-200 arası ilk arabam olacak öneriniz nedir? Arada sırada İstanbul'dan İzmir'e gidebilirim. Arkadaşım geçen 145 bine çok güzel Tofaş aldı araç 146.000 km de gayet de gidiyor ama sürülmesi zor gibi. İlk arabam olacağı için kaza yaparım diye endişelendim. Diğer yandan da aklımda fiyat tempra tipo falan var. Masrafsız sanayiye girmeyen az yakan bir araba istiyorum. Biraz komik gelebilir ama deneyimim olsa Tofaş güzel gibi. Önerilerinizi bekliyorum.
Aynı durumdayız dostum bende İzmir de yaşıyorum, 4 5 tane Tofaş baktım hidrolikti hepsi. Çürüğü dert hadi düzgün kasa buldun bu sefer her hafta bir arıza çıkarıyor yıprandığı için aldığın kadar harcıyorsun tekrar.Arkadaşlar bütçe 100-200 arası ilk arabam olacak öneriniz nedir? Arada sırada İstanbul'dan İzmir'e gidebilirim. Arkadaşım geçen 145 bine çok güzel Tofaş aldı araç 146.000 km de gayet de gidiyor ama sürülmesi zor gibi. İlk arabam olacağı için kaza yaparım diye endişelendim. Diğer yandan da aklımda fiyat Tempra Tipo falan var. Masrafsız sanayiye girmeyen az yakan bir araba istiyorum. Biraz komik gelebilir ama deneyimim olsa Tofaş güzel gibi. Önerilerinizi bekliyorum.
Aynı durumdayız dostum bende İzmir de yaşıyorum, 4 5 tane Tofaş baktım hidrolikti hepsi. Çürüğü dert hadi düzgün kasa buldun bu sefer her hafta bir arıza çıkarıyor yıprandığı için aldığın kadar harcıyorsun tekrar.
Tofaş'tan vazgeçtim, benim pederde 323 var 1995 model arabaya pek bakmadı atıl bir şekilde 10 senedir yatıyor. Araba bayağı konforlu fakat ustasını iyi bulman lazım.
Önereceğim Ford escort ve 323.
Mazda 626 da güzel amcamda vardı 323'e oranla daha konforlu fakat kronik olarak kapı döşemeleri sıkıntısı mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.