100-200 TL ADSL Modem Tavsiyesi

ismeat

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Doktor
3 senedir D-Smart Netin vermiş olduğu TP-Link TD-W8951ND modemi kullanıyorum. Fakat artık modem sıkıntı çıkarmaya başladı. Akşam 8-12 arası aşırı ping sorunu oluyordu oyunlarda, D-smart'ı aradığımda ise bina içi tesisatınızı kontrol ettirin deyip duruyorlardı. Ben de modemden şüphelendiğim için 2 günlüğüne arkadaşım ile modemleri değiştirdim (arkadaşın modemi: Air5650TT). Şu an için ping sorunum çözülmüş gibi duruyor. O nedenden dolayı yeni bir modem almaya karar verdim.

1+1 dubleks dairede oturuyorum. TP-Link TD-W8951ND yi alt katta dolabın üstüne koymadan üst katta çekmiyordu. Şu an Airties modem yerde duruyor ve üst katta rahatça kullanabiliyorum. Yeni alacağım modemin de en azından Airties kadar çekmesini isterim.

Asus N12 ve N16 modemlere baktım fakat N16 için çekim gücünü beğenmeyenler olmuş yine TP-Link gibi olsun istemiyorum. Ayrıca N16 için TTNET dışındaki servis sağlayıcılarını kullananlar kurulumda sıkıntı yaşamışlar o yüzden tereddütte kaldım.

802.11 AC desteğine çok ihtiyacım yok bilgisayarımı kablo ile bağlıyorum zaten ama olursa hayır demem.

100-200 TL aralığında mümkünse fiber destekli ve TP-Link olmayan bir modem tavsiyenizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fiber destekli olanlar VDSL olarak geçmiyor mu? ADSL fiber altı hızlarda kullanılan modem olarak biliyorum da ben.
Bilmiyorum valla. Şurada yazan şey kafamı karıştırdı. Şuan oturduğum yerden 1 yıl sonra gideceğim büyük ihtimal. Gerçi gideceğim yer doğu da olsa fiber olma ihtimali var. Şart değil ama fiber desteği olsa iyi olur. Aslında bir Asus N12/14/16 kullanıcısı gelip bilgi verebilirse iyi olur.
Asus DSL-N16 300Mbps EWAN, VPN, Ebeveyn Kontrolü Fiyatı

"Her türlü internet bağlantısı ile çalışır

Her türlü internet bağlantısı ile çalışan DSL-N16, ADSL2, ADSL2+, ADSL ve VDSL de dahil olmak üzere tüm genel DSL bağlantı türlerini destekler. Ethernet WAN seçeneği sayesinde Ethernet bağlantısına sahip tüm kablolu ve fiber modemler ile de sorunsuz çalışır. Bu özellikleri sayesinde Internet Servis Sağlayıcılarını değiştirmeyi planlayan kullanıcılar için ideal bir çözümdür."

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı