düşünceniz için çok teşekkür ederim örnek bi klavye varsa atabilirmisiniz?Dostum hazır almışken mekanik bir klavye almanı öneririm kalite bakımından diyorum normal alırsan çabuk bozuluyor 80 90 TL daha katabilirsen var mekanikler.
Kalitesiz mekanik mi, kaliteli membran mı daha iyi sizce?Dostum hazır almışken mekanik bir klavye almanı öneririm kalite bakımından diyorum normal alırsan çabuk bozuluyor 80 90 TL daha katabilirsen var mekanikler.
Düşünceniz için çok teşekkür ederim örnek bir klavye varsa atabilir misiniz?
Şimdi şöyle ki mekanik klavye fiyatları aşırı arttı fırsatçı çok eğer iyi bir marka ister iseniz 320 civarına düşen markalar oluyor fakat sen işimi görsün yeter diyorsun Trendyol üzerinde en çok satılan mekanik bu var https://www.trendyol.com/mf-product...ye-p-82996332?boutiqueId=61&merchantId=137389
Beklerim dersen ben yine dönüş yaparım indirimde.
Kalitesiz mekanik mi, kaliteli membran mı daha iyi sizce?
Şimdi şöyle ki çok fazla klavye kulandım aldığım hiçbir normal oyun klavyesinden hayır gelmedi içerisindeki plastik bölümler bir süre sonra yırtılıyor ben 200'e bir mekanik klavye aldım senelerdir kullanıyorum benim tecrübemce mekanik klavye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.