100-200 TL Arası Klavye Önerisi

Ataolçelebi

Decapat
Daha fazla  
100-200 TL arası klavye önerisi istiyorum.
Bilgisayarı ilk aldığımda ucuz bir klavye aldım, keşke almasaydım. Sizden düzgün bir klavye önerisi istiyorum mümkünse kullanmış olanlar önersin.

Ben 2 gün önce Rampage KBR-9 aldım şuan bu klavye ile yazıyorum. Tavsiye ederim. Mekanik değil ama tuş basınımı çok hoş. Işıklı. Sorunuz olursa yanıtlarım.

Yok ya öyle tuş komutlarına gerek yok benim için en önemlisi uzun süre sorunsuz çalışsın
örneğin everest marka mouse aldım aldıktan 2 ay sonra tuş çalışmamaya başladı şimdi logitech aldım aradaki kalite farkı çok belli oluyor

Yok ya öyle tuş komutlarına gerek yok benim için en önemlisi uzun süre sorunsuz çalışsın
örneğin everest marka mouse aldım aldıktan 2 ay sonra tuş çalışmamaya başladı şimdi logitech aldım aradaki kalite farkı çok belli oluyor
Şuan Rampage KBR-9 kullanıyorum. 2 Günfür kullandığım için sağlamlık konusunda birşey diyemem. Ama sağlam duruyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı