100-200 TL Arası Klavye Önerisi

100-200 TL arası klavye önerisi istiyorum.
Bilgisayarı ilk aldığımda ucuz bir klavye aldım, keşke almasaydım. Sizden düzgün bir klavye önerisi istiyorum mümkünse kullanmış olanlar önersin.

Bütçe en son kaç olur? 230-240 civarına çıkarsanız ekteki klavyelerden emin olun çok memnun kalırsınız.
IMG_1408.JPG

Mekanik alma fırsatı varken asus cerberus dışında hiç bir klavyenin yüzüne bakmam.

Bütçe en son kaç olur? 230-240 civarına çıkarsanız ekteki klavyelerden emin olun çok memnun kalırsınız.Eki Görüntüle 401233
Mekanik alma fırsatı varken asus cerberus dışında hiç bir klavyenin yüzüne bakmam.
Keşke çıkabilsem fakat DADG2 sipariş verdim üzerine viewsoniç 144 hz monitör sipariş verince bütçe bitti. En fazla 200'e kadar çıkabilirim ne yazık ki.

Birde en fazla 2 sene sonra değiştirmiş olurum klavyeyi bu arada.

Alternatiflere boğun beni lütfen :) 2 senelik ömrü göz önüne alarak.

Keşke çıkabilsem fakat DADG2 sipariş verdim üzerine viewsoniç 144 hz monitör sipariş verince bütçe bitti. En fazla 200'e kadar çıkabilirim ne yazık ki.

Birde en fazla 2 sene sonra değiştirmiş olurum klavyeyi bu arada.

Alternatiflere boğun beni lütfen :) 2 senelik ömrü göz önüne alarak.

Emin olun üstüne 20 tl ekleyip GK83 almak çok daha iyi bir seçenek olacaktır, şarjım bitmek üzere profilimde mesajlarımda klavye başlıklarına liste yollamıştım bitmeden yollayamazsam inceleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı