100-50 Mbps internet önerisi

Sipitipo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS DUAL RX6600
Ryzen 5 5500
16 GB DDR4 XPG RAM
ASUS B550-A PRİME
550 WATT FSP PSU
VENTO VG11 KASA
KİNGSTON 1 TB M2 SSD
Annem işe gireceği için şart olarak 100 ile 50 Mbps internet istemişler, bizde internet arıyoruz. Tavsiyeniz varsa memnun olurum.

Ben turknet kullanıyorum gayet memnunum. Arkadaşım netspeed kullanıyor oda oldukça memnun. Netspeed biraz daha ucuz, müşteri hizmetleri var ve referans verirseniz 12 aylık ekstra 5 tl indirim yapıyor diye biliyorum.

Kablonet👍 altyapı varsa tabii.

5 yıldır Kablonet kullanıyorum çok memnunum ama saat 19:00 ve 23:00 arasına kadar netin hızı düşüyor neden böyle saçma bir şeyler yapıyorlar bilmiyorum ama oyunlarda ping ve hiçbir şekilde kesinti yaşamadım ve 5 upload zor veriyorlar TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum aynı fiyata 8 upload veriyor adamlar ama nettleri çok kesiliyor o yüzden Kablonet'te kalıyorum.

Paket/tarife arıyorsunuz sanırım da altyapı durumunuz nedir?
bakıyorum
evet altyapı var
5 yıldır Kablonet kullanıyorum çok memnunum ama saat 19:00 ve 23:00 arasına kadar netin hızı düşüyor neden böyle saçma bir şeyler yapıyorlar bilmiyorum ama oyunlarda ping ve hiçbir şekilde kesinti yaşamadım ve 5 upload zor veriyorlar TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum aynı fiyata 8 upload veriyor adamlar ama nettleri çok kesiliyor o yüzden Kablonet'te kalıyorum.
benim şuan kablonet aynı sorun bendede var niyeyse akşamları kesiliyor veya düşüyor sabah saatleri çok iyi
olduğum bina gözükmüyor
Şuradan bir hız sorgulaması yapar mısınız?
Şuradan bir hız sorgulaması yapar mısınız?
1637179104516.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı